- Ја почнал/а темата
cinderella
Intern
- 5 јануари 2008
- 30
- 0
Refresh два три пати и ќе ја прикаже цела. Можеби Има проблем со пакетите... errorDali nekoj moze da mi kaze vo sto e problemot...??
Vi blagodaram![]()
Не верувам да е тоа. Во едно интернет кафе не ми се прикажуваа слики ама не ми се ни покажуваше таква порака. Само праев горе со прозорецот restore down i maximimize ама не верувам дека во овој случај ќе ти помогне. Ако имаш антивирус провери да не е нешто од таму блокирано (јас така имав проблеми со банерите), а ако не пали ни тоа тогаш реинсталирај го Фајрфокост.Refresh два три пати и ќе ја прикаже цела. Можеби Има проблем со пакетите... error
Se soglasuvam no sepak probaj da ja otvoris vo drug prebaruvac..Не верувам да е тоа. Во едно интернет кафе не ми се прикажуваа слики ама не ми се ни покажуваше таква порака. Само праев горе со прозорецот restore down i maximimize ама не верувам дека во овој случај ќе ти помогне. Ако имаш антивирус провери да не е нешто од таму блокирано (јас така имав проблеми со банерите), а ако не пали ни тоа тогаш реинсталирај го Фајрфокост.
E mnogu ti blagodaram....ova go resi problemot...Исклучи ја скајп екстензијата во add-ons