Доколку сеуште не сте дел од најголемата заедница на ИТ професионалци и ентузијасти во Македонија, можете бесплатно да се - процесот нема да ви одземе повеќе од 2-3 минути, а за полесна регистрација овозможивме и регистрирање со Facebook и Steam.
jas ja zemav denes i ja igram na amd 3200 so 512 mb ram i graficka 7600 gt.mi odi super i toa na najaki detali.no sepak mislam deka ima edna golema mana.ima premnogu funkcii i menia i otprvin e mnogu tesko da se snajdes.
System Requirements: Intel Pentium 2.8 GHz, 512MB RAM, 128mb Graphics Card (ili pojaka konfiguracija )
ina4e jas ja probaf na : Intel pentium 1.5GHz, 256 Ram 64mb Graphics Card i ko4e6e nenormalno na najslaba grafika i site detali LOW
Igrata si e na mesto i e super, a toa shto ima mnogu funkcii si e ok zashto vo sprotivno koga gi nema se zhalite deka vi fali ova mi fali ona. E sega koga ke gi stavat "mnogu se"... Jas ja igram na Intel Pentium 3.1 dual core ; 1gb ram, Graphic card GT 7600 na rezolucija 1440x900 so najaki detali i super izgleda Ne sum mnogu ljubitel na fifa ama vo drushtvo so joypad 1vs1 e interesno.
Igrata e za nikade ne znam zosto voopsto se zamarate za taa igra.Grafika katastrofa,game play-ot uste od prvata igra ne e podoberen,teksturite se za nikade,igrata se bazira na nekolku semi,se na se igrata e totalno promasuvanje.PES 2008 e mnogu mnogu ponapreden fudbal
ne ja ni probuvaj.ni demo ni cela verzija.samo dva saati vkupno ja igrav i toa e toa.igrata ne nosi nisto novo samo nekoi gluposti na koi ne mozam da se setam(a mozda i tie se stari).totalni promasaj.moja preporaka:igraj nesto drugo i ne se zamaraj so vakva igra.