Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

“Фејсбук“ добива лут ривал - “Гугл+“

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
@HijackHacker
Already invited? We've temporarily exceeded our capacity. Please try again soon.

Го пишува ова на офицјалната страна... Затоа ти викам џабе ги трошиш :S

HijackHacker

poweruser
21 февруари 2008
5.109
296
www.gorjan.info
Не се секирај, фаќа, пишав дека треба да се пробуе на подолг времески период, сега само што ми кажаа дека успеале некои да се регнат од 3тата група инвајти.

Trixx

hello world
16 јануари 2011
118
128
@HijackHacker:
На http://0.mk/googleplusinvitemk ми дава "It looks like the form "Google+ Invite" is turned off."
Јас грешам нешто или ти си ја исклучил формава ?
Како и да е, ај види ако има место за четвртиот воз за мене :) Фала однапред !

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
@HijackHacker

Фала многу ти пишав порака за да ме избришеш :))

HijackHacker

poweruser
21 февруари 2008
5.109
296
www.gorjan.info
@Trixx
Јас ја изгасив бидејќи имаше огромна навала а тие поканетите не правеа акаунти. Ќе ја отворам сега па вечер ќе пуштам пак тура :)

HijackHacker

poweruser
21 февруари 2008
5.109
296
www.gorjan.info
Затоа реков во пораката, пробувајте почесто. Ќе фати кај и да е, мислам дека на секој саат имаат лимит на регистрации

HijackHacker

poweruser
21 февруари 2008
5.109
296
www.gorjan.info
Ти ја цензурирав емаил адресата, не е добра пракса да ја постираш така на отворено, затоа постоеше формата што ја ставив. Инаку ќе ти пратам, али гледам дека имаш 14 години и најверојатно нема да ти дозволи Google да го направиш профилот, само колку информација

t14

read-only
3 јули 2011
21
7
ок а не се грижи ќе ставам 1991 год. и завршена работа :D ти само прати

HijackHacker

poweruser
21 февруари 2008
5.109
296
www.gorjan.info
Пратена е 4та рунда инвајти. Ги молам сите да се регистрираат во рок до 24 часа, за да можам да направам место за други!

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
Мислам дека сега може само да си се логираш со својот Google Acount т.е. со gmail :)

kuzman0v

lurker
14 декември 2008
598
77
Скопје
^ да ги блокираат регистрациите...

Па сѐ уште не е пуштен официјално, кој има пристап може да примети дека прават измени и се тестира. Мада ја сум и така да се задржи, после секоја будала ќе иде и ќе прчи муциња.

важна

hello world
19 април 2010
461
98
Скопје
pukanka.wordpress.com
Не сте ми јасни. Постојано се жалите од будалите на фејсбук. Па ако ви се во пријатели избришете ги, ако не ви се неможете ни да гледате како постираат глупости на фб.
Ако не ви се допаѓа на фејсбук, деактивирајте/избришете го/не го посетувајте.

П.с. Официјално хејтер на гугл+ :)

KikacMKD

read-only
29 јуни 2010
20
1
Може некој да ми прати покана? Ќе добие мејл по ПП.
Благодарам однапред.

CofD

hello world
17 август 2010
259
24
Искрено се надевам дека нема да се рашири така да го надвладее фејсбук дека веќе се е на гугл (најпопуларниот пребарувач, најпопуларниот видео сервис - Youtube, најпопуларната алатка за статистика на сајт - Google Analitics, најпопуларниот ОЅ за мобилни - Android итн.) и онака веќе гугл знае се за нас + социјалната мрежа да биде толку популарна и веќе тие знаат за тебе буквално се'. :D

D3N1EL

poweruser
10 август 2010
2.922
1.535
^ не мислам и сепак, гугл има многу добри опции(Hangout, Circles) .
Јас исто не верував дека гугл е во нешто подобар од фб, но еве од кога се регистрирав го имам спротивното мислење.

Нови мислења

Последни теми

Последни огласи

ит маркет

На врв Дно