• Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

ePassporte.com

CyberSpic

Intern
14 април 2007
823
26
howtoformatacomputer.com
Здраво, дали може некој да ми објасни како да завршам регистрација на ePassporte.com ?

Sign Up Process
spacer.gif

In order to complete the sign up process, you will need to receive an initial transfer of at least US $5.00 from another ePassporte Account Holder. Simply provide the sender with your ePassporte User ID to complete the transaction. ePassporte will deduct an activation fee of US $5.00 from your account balance once you receive funds.
If you have any questions, please do not hesitate to contact us via the Message Center or by using any of the information listed below:
Phone: +1.310.301.2001
Thank you for choosing ePassporte!

CyberSpic

Intern
14 април 2007
823
26
howtoformatacomputer.com
Да, тоа го сватив, ама прашањето ми беше каде се наоѓа тој друг корисник, треба да е личен пријател или некаде онлине ?

Едит: Македонија од неодамна е ставена во листата на забранети трансфери, значи ништо од бизнисот.....:plachko2::plachko2:

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
22.910
31.028
kalco.ru
По логички е да е некој пријател...иначе кој би ти дал 5$, а може и да е автомацки да ти префрли тебе а после па ти ќе му префрлиш на друг е све така...незнам точно како работи системов

Kafka

Intern
8 јуни 2007
128
19
Да, тоа го сватив, ама прашањето ми беше каде се наоѓа тој друг корисник, треба да е личен пријател или некаде онлине ?

Едит: Македонија од неодамна е ставена во листата на забранети трансфери, значи ништо од бизнисот.....:plachko2::plachko2:

јас ќе ти завршам работа... имам епасс 4 години и знам како одат работите...

п.с. македонија не е на листата на забранети трансфери... акаунтот ќе ти биде ограничен да не можеш да праќаш на други со ист статус како твојот (рестиктед) а да можеш да примаш неограничено само од епасс бизнис акаунти.

сите онит што имаат какво и да било прашање за епасс нека ми пишат на пп....

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
44.556
Мислења
926.075
Членови
33.172
Огласи
1.278
Најнов член