- Ја почнал/а темата
Einsof се во скопје?I kaj nas se raboti embedded vo EINSOF bas za avtomobilska industrija mnogu verojatno razvojot i johnson controls ke go preseli razvojot od Francija ke go prenese tuka, isto Embedded se raboti i vo SEAVUS
Samo problemot e toa sto nema luge sto sakaat da naucat toa da go rabotat
Firmive sto gi spomnav baraat luge ama tesko
Pozdrav
Не го сметам тоа за некое којзнае колку големо достигнување. Тоа го изработува ЕДЕН човек сам кај нас на факултет, како проект за дипломска.Mi imaat kazano deka bas imaat napraveno GPRS diagnostika za vozila so sto ke moze dalecinski da se nabljuduvaat vozilata dali e se vo red so niv.
Zdravo Dejan_. Imam poznavanje od VB VB.NET C C++ i toa e navistina interesno i voopsto ne e tesko, i sega bas bi sakal da go naucam i toa Embeded Programiranje, znam deka e tesko ama kje se snajdam, samo kazi mi nesto pokonkretno za toa i kako da pocnam.Aj Zdravo zivo....
Pa - bujrum - ako ima nekoj nekoe interesno konkretno prasanje....ideja....
Vo momentot vo nasata firma se bara VB.NET programmer, koj ke raboti na PC aplikacii povrzani so kontrolerite koi gi razvivam jas...Zdravo Dejan_. Imam poznavanje od VB VB.NET C C++ i toa e navistina interesno i voopsto ne e tesko...
Interesna ideja!!!! .......ztip се надевам ќе се здружите малкуте луѓе кој се знаетe и ќе направите некој проект на ваша инцјативa (заедничка фирма). Во Софија како што гледам има многу „мали“ фирми
сите се под капа на некоја поголема од тоа поуво здравје