Обично ако е предобро или пре-ефтино да е вистинито - фејк е...
Пак јас. Да си почекам сепак до 15ти? Помина веќе скоро месец, абер нема од енглеска да стигне
Погледнете го атачментот 113858
Сакам да нарачам нешто од USA Њујорк што е 370$ + шипингот е 40$ вика UPS Ground и дека за негде 3 дена би стигнало...Колку би ме одрале отприлика плус за царина и остали трошкови...???
Барај формат на адресата. Што е што, мора да ти каже.Да не знае некој како се враќа пратка до Кина? Ми стигна оштетен производ, селеров се согласи да ја вратам но ми даде чудна адреса
Seller return information
Address
aidi jiang
yuzhouchengshangcheng17zhuang1001
xinluoqucaoxijiedaolianzhuangnanlu9hao
longyanshi 364000
И немам опција сега ибеј to step in. Можеби требаше на друг начин refund да барам.
Ако порачуваш од иБеј, пробај (доколку имаш) СЕКОГАШ да плаќаш со PayPal. Мноооогу е полесно за refund.Да не знае некој како се враќа пратка до Кина? Ми стигна оштетен производ, селеров се согласи да ја вратам но ми даде чудна адреса
Address
aidi jiang
longyanshi 364000
И немам опција сега ибеј to step in. Можеби требаше на друг начин refund да барам.
eBay има и некаков вонреден начин да бараш помош. ПрогуглајДа не знае некој како се враќа пратка до Кина? Ми стигна оштетен производ, селеров се согласи да ја вратам но ми даде чудна адреса
Address
aidi jiang
longyanshi 364000
Taa e aдресата, само директно направил транскрипција од кинески букви во латиница и затоа така чудно изгледа.Да не знае некој како се враќа пратка до Кина? Ми стигна оштетен производ, селеров се согласи да ја вратам но ми даде чудна адреса
Address
aidi jiang
longyanshi 364000
Јас имам. Зависи од каде е испраќачот. Мене мислам дека од Англија ми праќаа, немаше тракинг, ама стигна за некои две недели. Контактирај ги директно за повеќе информации.Има некој нарачувано од Etsy? Кај "delivery" нема ништо за тоа преку што/како ги праќаат пратките, само има цена за шипингот и дата до кога треба да стигне...?
Фала, и овој е од АнглијаЈас имам. Зависи од каде е испраќачот. Мене мислам дека од Англија ми праќаа, немаше тракинг, ама стигна за некои две недели. Контактирај ги директно за повеќе информации.