- Ја почнал/а темата
ajvar
Intern
- 19 август 2008
- 297
- 6
narednata godina sakam da se zapisam na e-biznis pa me interesira dali nekoj znae na koj jazik se uci (makedonski ili angliski).
Ne mozam da komentiram posto neznam na koe nivo ti e angliskiot, ama znam luge sto studiraat tamu i samo da ti kazam da ne se opteretuvas premnogu, bidejki tie sto najmnogu treba da idat na kurs se nasite profesoripa 99% ke se zapisam tamu, a ova za angliskiot prasav kolku da znam dali da odam na kurs uste edna godina za da go usovrsam.
хахаха ау да, колку сме се смееле на часови за тоа! Еден професор "For sure" фонетски го изговараше фошуууа и го користеше во секоја можна реченицаbidejki tie sto najmnogu treba da idat na kurs se nasite profesori![]()
falelo uste da vi rece Where my niggaz at????хахаха ау да, колку сме се смееле на часови за тоа! Еден професор "For sure" фонетски го изговараше фошуууа и го користеше во секоја можна реченица)
i jas sum 4ta i planiram da se zapisam na toj fakultet,dali imas informacii dali ke se prosiruva neso kvotata po so lani imase mnogu konkurencija?pa 99% ke se zapisam tamu, a ova za angliskiot prasav kolku da znam dali da odam na kurs uste edna godina za da go usovrsam.
Да ти кажам немам.И јас сум загрижен дали ќе ме приматi jas sum 4ta i planiram da se zapisam na toj fakultet,dali imas informacii dali ke se prosiruva neso kvotata po so lani imase mnogu konkurencija?
Јас мислам дека не ти треба факултет. Иди во дршавно основно, научи правопис, па после иди на факс.na drshaven
Че идеме да береме јагоДки у Енглеска. Че научиме.И ако многу се учи на англиски, шо праиме?