Electron
Баниран/a
- 23 април 2007
- 53
- 0
jas veruvam deka go ima napusteno forumov od dobri pricini, oti i jas kako nego a veruvam i mnogu drugi clenovi ja imaat zabelezano vasata drskost. ne znam ako si administrator ne znaci deka si sekogas vo pravo i deka tvojot zbor mora da bdi posleden. se znae ulogata na adminot e da go regulira forumot, a ne da se "prci" so toa sto mu pisuva admin pod nikot, mene licno toa ne mi znaci nisto isto kako da e nekoj obicen clen a kako dokaz na toa ti go pisuvam ovaj tekst.
Ako sakas da me baniras baniraj me pokazi ja tvojata sila, no kako so mozime da zabelezime site brojot na novo posotovi se namaluva, poleka no sigurno, najaktivnite clenovi se administratorite, mdoeratorite, ili nekoi koi imaat korist il imaat licno poznavanje so pogorenavedenite.
Najprijatelski sovet e smenete go odnesuvanjeto od koren i duri togas ke mozete da imate uspeh, oti samo ako se pojavi uste eden vakov slicen forum drasticno ke se namali aktivnosta ovde, dosega najblisku e forumot tehnologija.
Fakt e deka podolgo vreme nema 20 aktivni clenovi vo isto vreme na forumov
Pa razmislete dobro.....
Ako sakas da me baniras baniraj me pokazi ja tvojata sila, no kako so mozime da zabelezime site brojot na novo posotovi se namaluva, poleka no sigurno, najaktivnite clenovi se administratorite, mdoeratorite, ili nekoi koi imaat korist il imaat licno poznavanje so pogorenavedenite.
Najprijatelski sovet e smenete go odnesuvanjeto od koren i duri togas ke mozete da imate uspeh, oti samo ako se pojavi uste eden vakov slicen forum drasticno ke se namali aktivnosta ovde, dosega najblisku e forumot tehnologija.
Fakt e deka podolgo vreme nema 20 aktivni clenovi vo isto vreme na forumov
Pa razmislete dobro.....