Користите застарен прелистувач. Тој можеби не ја прикажува оваа или други интернет страници како што треба. Би требало да го надградите или да користите алтернативен прелистувач.
За графичката обиди се со некоја од претходните верзии на Catalyst драјвери. За чипсетот провери со EVEREST кој точно е и види на сајтот на производителот (ATi во овој случај, највероватно). Aetheros за безжичната мрежа.
Твојот проблем е чест на интернет. Овој лаптоп изгледа е наменет за VISTA, што не е единечен случај. И ASUS прават вакви ѓурултии со драјвери кај некои свои модели. Драјвери за XP за еден ASUS модел најдовме на еден форум, поточно од еден модел на Тошиба, со ист чипсет, графика и други компоненти.
Јас Toshiba го ставив на интернет и само што ја отворив страната на Toshiba од google сама ми ги даде драјверите, така да ако имаш можност постави го на интернет и полесно ке ги најдеш.
Да го поврзав лаптопот на интернет на google го пишав видот на лаптоп и ме прати директно кај драјверите. Сега од друг компјутер истото не е возможно и неможам да ги најдам освен ако не го поврзам лаптопот и почнам да ги барам. За виста не ти требаат драјвери, бидејќи ти даваат recovery cd со лаптопот.
Потрошив 150мб за да ги симнам од интернет, така да сакал или не мора да има брз интернет за да ги симне.