Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
  • Хеј Гостин сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Најверојатно си пропуштил дека е активиран нов сервис наречен ИТ Огласник Ѕирни го тука и ако сакаш да прочиташ повеќе, да дадеш некаква идеа, пофалба или критика за истиот куцни ни тука будно ја следиме темата и одговараме на вашите пораки.

Со почит,
    Вашиот ИТ.МК

Подарувам Донации за добротворни цели

389mk

Gaining Experience
16 јануари 2020
223
218
Не е баш корисно за да биде употребено во добротворни цели, ама немаше каде да напишам.

Ако некој ги сака, подарувам НЕФУНКЦИОНАЛНИ Sony Ericsson MBS-400 Bluetooth звучници. Купени се пред повеќе од 10 години, но користени се само еднаш, или два пати. Случајно си ги најдов дома пред некој ден, но не работи главната единица, се правев мајстор, ги отворив и ги сменив батериите, двете се функционални, но главната единица воопшто не полни и не дава никаков сигнал, друго не сум кадарен да проверам.

Ако некој ги сака и мисли дека ќе му користат за нешто или ако знае како да си ги поправи, сакам да му ги дадам оти ми е грев да ги фрлам така нови, дури и со фолија се, памтам дека беа прилично скапи и имаа одличен звук. Барем батериите може да се употребат.
Напомена, не знам каде е нивниот полначот, а јас имам еден што ми користи за сони ериксон телефон и не можам да го дадам со нив, значи треба да имате од оние старите Сони ериксон пински полначи.
Со оглед дека се работи за нефункционален производ кој алтернативно е за во канта, ако некој ги сака само во мојот град.

Optipro

Gaining Experience
5 мај 2021
493
366
Ако некој ги сака, подарувам НЕФУНКЦИОНАЛНИ Sony Ericsson MBS-400 Bluetooth звучници. Купени се пред повеќе од 10 години, ако некој ги сака само во мојот град.
а твојот град е?! п.с пиши ми во порака.
Мислењето е автоматски споено:

а твојот град е?! п.с пиши ми во порака.
п.с видов Битола.

Чувај ги ке ги земам јас.

pepo123

Gaining Experience
8 април 2008
167
312
www.google.com
Подарувам
1. Монитор Dell 2713hm, испробан, во добра состојба
2. Комплет Asus X99 pro + Intel 5820k + Coolermaster V8 (без куќиште, без рам, без диск), не ми се испробани ама добро работеа последен пат кога ги извадив од куќиште некаде пред година.

Доставувам низ Скопје..

pepo123

Gaining Experience
8 април 2008
167
312
www.google.com
Подарувам
1. Монитор Dell 2713hm, испробан, во добра состојба
2. Комплет Asus X99 pro + Intel 5820k + Coolermaster V8 (без куќиште, без рам, без диск), не ми се испробани ама добро работеа последен пат кога ги извадив од куќиште некаде пред година.

Доставувам низ Скопје..
MB и CPU се резервирани. Останува мониторот

Edit: Додавам 3. Графичка АСУС 280x DirectCU не и работи едното вентилаторче, ама освен тоа треба да е исто ок

Последна промена:

dashbog

On your way to fame
24 јуни 2008
441
604
dashbog's setup  
Processor & Cooler
i5 6500
Motherboard
Asrock B250 Pro 4
Storage
1TB NVME + 3TB HDD
PSU
Cooler Master 650W
RAM
8GB
Video card
RX580 8GB
Case
SAMA Yuhui
Mouse
Logi M310
Keyboard
Logi K540
Audio
Logitech Z333
Monitor
Dell 27"
OS
Windows 10
Се надевам дека отиде за донација кај некој што нема, а не некој лаком за гага работи.

Optipro

Gaining Experience
5 мај 2021
493
366
Дечки, пред некое време ми имаше некој пратено некој делови и монитори мислам, имав склопено 2 конфогурации.
Пред некој ден баш ми се јави детето каде што му го имав дадено едниот компјутер.. ми кажа дека не му работел (го работеше на onboard графичка)
Баш сега бев го ѕирнав, и ке треба графичка.
Како што гледам, не игра некој игрици, така да ке му треба постара графичка(да му ги врти гта 5 и како што видов call of duty modern warfare игрици)

Немам баш ич време да трчам и да барам односно да пробувам, ако има некој поштен некоја графичка (во тој ранг) .
Нека пиши, ја плаќам колку што чини.

Nem_Akata

СФ - СН
26 мај 2015
233
340
Слога Југомагнат
Дечки, пред некое време ми имаше некој пратено некој делови и монитори мислам, имав склопено 2 конфогурации.
Пред некој ден баш ми се јави детето каде што му го имав дадено едниот компјутер.. ми кажа дека не му работел (го работеше на onboard графичка)
Баш сега бев го ѕирнав, и ке треба графичка.
Како што гледам, не игра некој игрици, така да ке му треба постара графичка(да му ги врти гта 5 и како што видов call of duty modern warfare игрици)

Немам баш ич време да трчам и да барам односно да пробувам, ако има некој поштен некоја графичка (во тој ранг) .
Нека пиши, ја плаќам колку што чини.
Имам една RX580, ќе ја биде топ за ова што ми пиша.

Ако е за детенце некое, ќе ја намалиме цената на 2000, ако сакаш бујрум. :)

Optipro

Gaining Experience
5 мај 2021
493
366
Имам една RX580, ќе ја биде топ за ова што ми пиша.

Ако е за детенце некое, ќе ја намалиме цената на 2000, ако сакаш бујрум. :)
Топ, ајде да видам утре што матична има, односно дали ке ја крепи, и ти пишувам одма.

Optipro

Gaining Experience
5 мај 2021
493
366
Топ, ајде да видам утре што матична има, односно дали ке ја крепи, и ти пишувам одма.
Сега баш го разотворив,.. брендирано хп куќиште е, како што можев да видам 250вати напојување има, и нема да ја собере, офис куќиште е.

• Тажно
Реакции: thrw

Optipro

Gaining Experience
5 мај 2021
493
366
Да понуди некој друг, ниско профилна графичка, што не би барала некое јако напојување?
Барем да може да ги тера на low горенаведените игрици.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
48.501
Мислења
995.918
Членови
36.496
Најнов член
Gosha

ит маркет