Бидејќи нема поента да одам подоле со цената, подарувам монитор Philips LED 226V3LAB/00 во добротворни цели. Станува збор за овој монитор Продавам монитор Philips LED 226V3LAB/00
а твојот град е?! п.с пиши ми во порака.Ако некој ги сака, подарувам НЕФУНКЦИОНАЛНИ Sony Ericsson MBS-400 Bluetooth звучници. Купени се пред повеќе од 10 години, ако некој ги сака само во мојот град.
п.с видов Битола.а твојот град е?! п.с пиши ми во порака.
MB и CPU се резервирани. Останува мониторотПодарувам
1. Монитор Dell 2713hm, испробан, во добра состојба
2. Комплет Asus X99 pro + Intel 5820k + Coolermaster V8 (без куќиште, без рам, без диск), не ми се испробани ама добро работеа последен пат кога ги извадив од куќиште некаде пред година.
Доставувам низ Скопје..
Се отиде!MB и CPU се резервирани. Останува мониторот
Edit: Додавам 3. Графичка АСУС 280x DirectCU не и работи едното вентилаторче, ама освен тоа треба да е исто ок
Имам една RX580, ќе ја биде топ за ова што ми пиша.Дечки, пред некое време ми имаше некој пратено некој делови и монитори мислам, имав склопено 2 конфогурации.
Пред некој ден баш ми се јави детето каде што му го имав дадено едниот компјутер.. ми кажа дека не му работел (го работеше на onboard графичка)
Баш сега бев го ѕирнав, и ке треба графичка.
Како што гледам, не игра некој игрици, така да ке му треба постара графичка(да му ги врти гта 5 и како што видов call of duty modern warfare игрици)
Немам баш ич време да трчам и да барам односно да пробувам, ако има некој поштен некоја графичка (во тој ранг) .
Нека пиши, ја плаќам колку што чини.
Топ, ајде да видам утре што матична има, односно дали ке ја крепи, и ти пишувам одма.Имам една RX580, ќе ја биде топ за ова што ми пиша.
DUAL-RX580-O8G OC
Земена од Insomnia, користена на Hackintosh (MacOS) за работа со некое слабо гејмање на Windows: CS2, Assetto Corsa. Работи одлично, сѐ си е океј со картата.forum.it.mk
Ако е за детенце некое, ќе ја намалиме цената на 2000, ако сакаш бујрум.
Сега баш го разотворив,.. брендирано хп куќиште е, како што можев да видам 250вати напојување има, и нема да ја собере, офис куќиште е.Топ, ајде да видам утре што матична има, односно дали ке ја крепи, и ти пишувам одма.