• Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Доказ дека се заработува со кликање

trakilaki

Intern
15 мај 2008
1.084
18
Vaka sega....imase edna tema otvorena od eden decko .... McGregor li bese Mc...nesto taka ... za PTC sajtovi. I vo nemoznost da ja najdam istata a ne mozejki da go najdam ni zapocnuvacot na temata morav da otvoram nova.

E ..... toj deckoto tvrdese deka on ima zaraboteno na ovie sajtovi, i dade linkovi od sajtovite na koi ima zaraboteno.
Nie posle so Taurus(mislam deka on bese) pravevme nekoi matematiki :D .... ama po se izgleda bile pogresni.
Znaci koja mi e celta na temava?
Celta mi e da vi dokazam deka navistina na ovie sajtovi se zarabotuva. Kako dokaz ke vi go prilozam edna kopija od zarabotkite.
BTW ovaa ista zarabotka moze mnogu lesno da ja zarabotite na 70% od ovie sajtovi .... ama zboram za tie sto ne se SCAM , za ostanatite ne znam.
Eve:

The file 'C:\Documents and Settings\Trajce.TRAJCE-9B5C3D6D\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\x2vb25q7.default\Cache\35ADFDC6d01'
contained a virus or unwanted program 'HTML/Spoofing.Gen' [virus]
Action(s) taken:
A backup was created as "4921d6c5.qua" ( QUARANTINE )
The file was deleted!

Srekja sto AntiVir mi e najdobar drugar pa me izvesti deka zarabotkata saka da mi legne na smetka ... pa dali da dozvoli da bide ovaa transakcija izvrsena .... pa sega sekako ke ja delime zarabotkata.:)

P.S. - Po dolga konsultacija so AntiVir resivme nasata zarabotka da ja donirame na nekoj od vas.....normalno ako nekoj se javi deka saka:D:D:D

MetalGear

On your way to fame
14 април 2007
3.007
531
www.ibiz.mk
:bravo::bravo::bravo:
па ти си заработил на такви сајтови

што кутиш и се криеш

ајде кога ке частиш
само не со пари
ако може едно пиво:)

иначе за која сума на пари станува збор

дали вреди вирусчето за тија пари или не

Taurus

Модератор
13 октомври 2007
2.511
1.366
dribbble.com
Taurus's setup  
Processor & Cooler
i5-2500K Quad 3.3GHz LGA 1155 6MB + Cooler Deepcool Gammaxx 200
Motherboard
Gigabyte Z68P-DS3
Storage
WD 1ТB SATA3 Caviar Black 7200rpm 64MB + SSD 2.5" Samsung 850 Evo 250GB
PSU
460W Gigabyte Superb Real Power
RAM
2x4GB DDR3 1866Mhz Kingston CL11 HyperX Genesis
Video card
Sapphire ATI PCX R9 270X 2GB GDDR5
Case
Gigabyte LUXO X140
Mouse
Zalman ZM-M300 Black
Keyboard
Sweex Illuminating
Audio
DeLux 2.1
Monitor
Dell UltraSharp U2311H 23" e-IPS
OS
Win 8.1
Мојот брокер Kaspersky 2009 за среќа не се нафати да тргува со тие акции.
Ако сакаш да ти го позајмам ако имаш потреба од некоја трансакција.:LOL::LOL::LOL:

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
22.912
31.036
kalco.ru
АХ јас имав многу заработено на овој начин па од што немав каде да ги чувам парите морав да ги ставам у банка и све што имав по дома исчистив и сеа парите се на сигурно и јас сум си чист:LOL::LOL:

fuUuUzZzZy

On your way to fame
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
LoL.. Добра и поучна тема trakilaki :bravo:
Значи.. Навалете народе.. Еве ви еден лесен начин да се здобиете со вистинско богатство :bravo:

MetalGear

On your way to fame
14 април 2007
3.007
531
www.ibiz.mk
@Taurus глеј вака
хмммм како да ти кажам

али јас еднаш се изгорев со таа брокерска куќа немој и ти
големи пари ми пропаднаа :lut2: ради тоа што тија неучени луѓе ми велеа немоја таму не е сигурно и јас ај да ги послушам
другарчињата не ги послушааа и еве ги сега
пи*ки покрај нив си седат уживаат а јас учам:lut2:

trakilaki

Intern
15 мај 2008
1.084
18
Дајте ја акционерската куќа да видам ја дали ќе сака мојот брокер НОД да тргува со неа. :)

Mislam deka edna od tie akcionerski kukji bese www.clickbux.us ... ama ne me fakjaj za zbor. A kade e temata sto ne mozev da ja najdam....vo nea gi imase linkovite na site podobri akcionerski kukji ..... samo vi kazav tie ne se scam kako drugite:)

vik

Intern
14 април 2007
1.936
32
На кој борј треба да се јавиме да ја подигниме вашата заработка која добротворно ни ја донирате?:)

Одличен пост.:LOL::LOL::LOL:

trakilaki

Intern
15 мај 2008
1.084
18
Imav 17 dolari na box.to gi prefraliv na alertpay no ne mi stignaa na akauntot
znae li nekoj zosto
pozdrav.:bravo:

Ic da ne se sekiras ke ti stignat.....koga togas. E sega mozda nema kako pari, mozda kako kompenzacija so grav,oriz,kromid.....ama kako i da e ke ti stignat.
A sto e vazno sto ke dobies.....posle mozes kromidot da go prodades po poskapa cena od vrednosta sto ti ja imaat tie proceneto ... pa taka da uste u pogolem kjar ke bides.:LOL::LOL::LOL:

stole_pesov

Intern
25 април 2008
530
17
techhub.mk
Ic da ne se sekiras ke ti stignat.....koga togas. E sega mozda nema kako pari, mozda kako kompenzacija so grav,oriz,kromid.....ama kako i da e ke ti stignat.
A sto e vazno sto ke dobies.....posle mozes kromidot da go prodades po poskapa cena od vrednosta sto ti ja imaat tie proceneto ... pa taka da uste u pogolem kjar ke bides.
:LOL::LOL: убаво се истреска
Сигурно е така .
Ги префрали во јуни па сигутно тогас не и бло готово овошјето па сега кога е за берба ке ми испратат некое килце.
Не ми е за тиа 17 долари само сакав да видам дали има во тоа вистина хахахах ( НЕМА)
:))

MetalGear

On your way to fame
14 април 2007
3.007
531
www.ibiz.mk
тракилаки а може ли готов производ да се бара

на пример ајвар
и така кај нас казната е 50 евра да ни излезе поефтино

trakilaki

Intern
15 мај 2008
1.084
18
тракилаки а може ли готов производ да се бара

на пример ајвар
и така кај нас казната е 50 евра да ни излезе поефтино

Може ама под услов да се согласиш на условите по кои го склучуваш договорот ..... има една ставка што е многу битна а гласи вака....

............ова значи дека се согласувате со нашите услови и дека сте обврзани да ни ги вратите теглите во рок не подолг од 5 работни дена од моментот кога производот ке се потроши.
Напомена теглите мора да бидат уредно измиени и дезинфицирани. :D

А кога сме више кај законите да спомнам само дека законите се носат за да можеме да ги кршиме.
Секаде во светот има пирати и дистрибутери на нелегален софтвер и слично ........ само Македонија е првата земја во свет каде што ке имаме пирати на Ајвар.
Едно големо БРАВО за Гхуевски и неговите пулени.:bravo:

MetalGear

On your way to fame
14 април 2007
3.007
531
www.ibiz.mk
за Гхуевски и неговите пулени.:bravo:
ама се изнасмеав за ова

да да ке се вратат теглите наравно:)

иначе да ги вратам со капак или само тегла

а да го дадеш ти целиот договор