Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

До каде стигнаа СПАМ-овите

Статус
Затворена за нови мислења.

direktor.e

Intern
6 април 2007
608
4
za vakvi prevaranti treba da se vovede dozivotna kazna bez pravo da pogledne kompjuter!
Sramota, bez ogled sto e Makedonija spomnata!

Freaker

Intern
9 април 2007
418
8
Да ви кажам искрено ми се слоши како можат бе со вакви работи да се служат па барем да ги остават луѓево во мир да почиваат можам да кажам само срамота, а иначе до сега сум добил две вакви спам пораки едната беше од некоја жена што била пред умирање и сакаше да ми остави 60 мил. долари лооооооол :) а другата од некој тип од јужна Африка што сум требал да му помогнам да изврши трансакција на не знам колку милиони долари и за мене 10 % ќе имало, и баш реков ќе му пишам да видам што ќе врати, и ми пиша демек во трансакцијата ќе имало некој мали трошоци што требало да ги платам ама да сум ги чувал сите сметки за да ми надоместеле :) а бе се умрев од смеење ама трагично е што има многу што наседнуваат на вакви грозни работи

delix

Intern
7 април 2007
702
23
I jas sum primal slicni vakvi no vakov ne. na koj mu teknalo bash so makedonskata tragedija da napravi izmama, sigurno mnogu ke zaraboti cim volku se iznamachil da dojde do sive ovie informacii sto se navedeni (mislam na iminjata, ne na parite na smetkata)

delix

Intern
7 април 2007
702
23
znam za smetkite ne sum tolku glup, imeto mislev deka e vistinsko, ne pomisliv na toa deka nikogash ne sme imale takov misiter za nadvoresni raboti

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.050
Мислења
1.004.933
Членови
36.671