Ништо од фракталот отиде под цената.
Може за чавки да бркаш од населбаДали може да се користи после 6 месеци како разладно средство, т.е. еден вид клима за голубарник. Во лето, дунеците слабо ми летаат поради горештините!!
Buy Bitcoin | Buy BTC | Buy Bitcoin with Credit Card | Binance.comКупувам BTC во вредност од $200 по цена од CMC (Coinmarketcap). Плаќам преку банка или Пејонир.
Ти си најдобар трејдер, уметност е да се следат твоите анализи.Ништо од фракталот отиде под цената.
Ова е доста интересно.
Monero (XMR) Has Successfully Switched to RandomX CPU Mining - Crypto Mining Blog
Не знам ама и не се праам паметен дека знам.Ако знаеш подобро бујрум.
Со тоа чудовиште не би ме изненадило ако заработуваш и 3000 евра месечно, само не го оставај компјутерот да работи цело време, остави да има некое коинче и за другите.Дечки, сакам да почнам да копам биткоини, за колку време можам да ископам 1 коин? Машината е i5 so 8GB ram и intel графичка.
Не ми е цел да се збогатам како некои од вас, ама да има за пристоен живот, до кај 1000 евра месечно.
Компјутерот би го оставил да работи цело време, имам другар у едно село, они не плаќаат струја таму.
Дечки, сакам да почнам да копам биткоини, за колку време можам да ископам 1 коин? Машината е i5 so 8GB ram и intel графичка.
Не ми е цел да се збогатам како некои од вас, ама да има за пристоен живот, до кај 1000 евра месечно.
Компјутерот би го оставил да работи цело време, имам другар у едно село, они не плаќаат струја таму.
Има s17 ки ако сакаш да копаш во село.Дечки, сакам да почнам да копам биткоини, за колку време можам да ископам 1 коин? Машината е i5 so 8GB ram и intel графичка.
Neli gleas deka e sarkasticenИма s17 ки ако сакаш да копаш во село.
Tako jeИма s17 ки ако сакаш да копаш во село.
WEB CAMERA ELGATO FACECAM 4K STUDIO USB TYPE C, Black, 10WAF9901
15.260,00 ден
GAMING WHEEL MONITOR STAND ROUND TUBE FREESTANDING SINGLE NEXT LEVEL RACING, 21"-65", 24kg MAX, NLR-R010
14.880,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
HEADPHONES HAMA NHS-P100, w/microphone, 2x3,5mm, Black
640,00 ден
HEADPHONES LOGITECH Gaming-Headset G325 Lightspeed Wireless, Lilac, w/microphone, BT/USB, PC/PS5/PS5, 981-001538
6.610,00 ден
CPU AMD RYZEN 5 3400G, Quad Core, 4,2GHz 6MB s.AM4,Vega 11 Graphics , YD3400C5M4MFH TRAY
5.550,00 ден