Си слушнал за терминот DCA (in) ? Dollar Cost Averageпродавате кога ќе стигнете до вакви луди суми или она коцкарското преовладува, чекаме да иде до милион?
Пред 3 години не продавав, само чував и се заебав.продавате кога ќе стигнете до вакви луди суми или она коцкарското преовладува, чекаме да иде до милион?
Може во карта да ги примаш од нлб банкаПогледнете го атачментот VID_20241224_070126_247.mp4
Имам на Wallet of Satoshi околу 40$. Е сега незнам дали се во BTC или SATS. Може некаде/некако да се извадат за пари ?
Може во карта да ги примаш од нлб банка
VISA картичка подржува,за да ги извадиш.
Погледнете го атачментот 144872
Погледнете го атачментот 144873
Интересно,што кажува не го продавај својот биткоин,но замислете сите да вложат во тоа, што ќе се случи,дали ќе се појави sathoshi.
Колегата од форумот ме праша што работиш ,ме направи измамник.
Работев во Макеоднија 4 години во фабрика не ми го платија одморот што ме следува од 17 дена и плата за денови,отидов во друга држава каде што има Македонци и Бугари .
Бугарите преваранти,ми украдоа пари,работев кај Македонц ми кажа се ми е платено ,на крајот ни одморот не ми го платил и на плтата ми скрати, и ме лаже се платил,но ме намести да му плаќаам се давачки што се негови домашни.
Пари на заем што дадов на македонци никој не ми ги врати,направив услуга на еден човек од Кавадарци,за 579€ јас платив ,на крајот ме излажа,парите 2 месеца ги држеше и не ми ги дава ,тоа што му го нарачав за неговото дете,и на крајот ме направи демек сум бил пијан со другар и пари скрати.
Едноставно не треба верба на никој.
(Колку и да си добар,и да се покажеш добар,нема тоа да го ценат)
Conti иста шема,за тоа најдобро е да си го чувате криптовалутите во компјутер со offline Wallet.
Извади бар пола, да не ти е криво... А и да се дига уште, пак ќе направиш убав ќар.Ве немат нешто... многу Водици ги славите...
Вчера излезе некаков Trump coin. Инцијален старт на 18.01.2025 - 7$ - Денес 19.01 е моментално е на 65$ а денеска имаше spikes и до 74$.
Или за 24 часа - 700% скок.
![]()
Trump launches meme coin, $TRump days before return to White House
Hours after its launch, the market capitalisation for $Trump reached nearly $5.5bn (£4.5bn).www.bbc.com
![]()
Trump Begins Selling New Meme Coin Days Ahead of Inauguration
The president-elect and his family have a direct and potentially lucrative stake in the sale of a cryptocurrency product that surged in value in the hours after going on sale, days before his inauguration.www.nytimes.com
Што мислите за овај потег?
Дали е легитимен? Етички? Каква врска има со Трамп и колкав удел има тој во сето тоа?
Не е реално да инвестираш 1000$ и за 24 часа истиот тој влог да ти вреди 7000$. Што да им правам сега на париве? Да излагам да не се деси HawkTuah или only sky is the limitУтре е јакото!
Колку што најдов информација 80% од токените се негови/нивни така да ако си фатил пикот кога беше најако со здравие да си трошиш парите, како и секој мим коин вероватно нема да има друг таков драстичен скок.... Не сум трејдер само читам информации, крипто имам само за учење и наука секакоВе немат нешто... многу Водици ги славите...
Вчера излезе некаков Trump coin. Инцијален старт на 18.01.2025 - 7$ - Денес 19.01 е моментално е на 65$ а денеска имаше spikes и до 74$.
![]()
Hours after its launch, the market capitalisation for $Trump reached nearly $5.5bn (£4.5bn).www.bbc.com
![]()
The president-elect and his family have a direct and potentially lucrative stake in the sale of a cryptocurrency product that surged in value in the hours after going on sale, days before his inauguration.www.nytimes.com
Дали е легитимен? Етички? Каква врска има со Трамп и колкав удел има тој во сето тоа?
Не е реално да инвестираш 1000$ и за 24 часа истиот тој влог да ти вреди 7000$. Што да им правам сега на париве? Да излагам да не се деси HawkTuah или only sky is the limitУтре е јакото!
Мим коините не се стабилни,но многу се ризични .Колку што најдов информација 80% од токените се негови/нивни така да ако си фатил пикот кога беше најако со здравие да си трошиш парите, како и секој мим коин вероватно нема да има друг таков драстичен скок.... Не сум трејдер само читам информации, крипто имам само за учење и наука секако![]()
700% скок,како што направи детето од Америка 60000$ за неколку часаВе немат нешто... многу Водици ги славите...
![]()
![]()
Не е брз ама спор е.Мим коините не се стабилни,но многу се ризични