Стани премиум член, добиј куп бенефити и поддржи ја работата на IT.mk!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
  • Хеј Гостин сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Најверојатно си пропуштил дека е активиран нов сервис наречен ИТ Огласник Ѕирни го тука и ако сакаш да прочиташ повеќе, да дадеш некаква идеа, пофалба или критика за истиот куцни ни тука будно ја следиме темата и одговараме на вашите пораки.

Со почит,
    Вашиот ИТ.МК

Denon DHT-S514 Soundbar

Статус
Затворена за нови мислења.

cgfreak

On your way to fame
1 октомври 2010
458
635
Дома
cgfreak додаде нов оглас:

Denon DHT-S514 Soundbar - Проценка

Молам за проценка на саундбарот од наслов. Работи супер, нема козметички оштетувања, мислам дека сeуште имам сѐ што доаѓа со него, освен кутијата (далечинско, кабли, IR blaster и два пара ногарки).

Рецензија:
View: https://youtu.be/b3WB5hzNIUA

Благодарам.

Видете го целиот оглас...

dzunko

Gaining Experience
26 септември 2007
390
366
Битола
Да ,се работи за постар ама на нет гледам доста добро оценет модел , јас би рекол 5000-6000ден , сепак има име Denon

cgfreak

On your way to fame
1 октомври 2010
458
635
Дома
Нека стои :)
Постар модел е, ама по муабет со член денес, видов дека сеуште се наоѓа нов, со цена околу 500€. Во тој случај и по таа цена проценките ќе му дојдат само 10-20% од продажната...

Како и да е, немав претстава колку би се продал, затоа и замолив за проценка. Благодарам на мислењата, останува дома засега. :)

fuzzjaw

Unstoppable
13 јануари 2014
2.048
3.780
Нека стои :)
Постар модел е, ама по муабет со член денес, видов дека сеуште се наоѓа нов, со цена околу 500€. Во тој случај и по таа цена проценките ќе му дојдат само 10-20% од продажната...

Како и да е, немав претстава колку би се продал, затоа и замолив за проценка. Благодарам на мислењата, останува дома засега. :)

Со оглед на тоа дека наследникот на ова што го продаваш, DHT-S516, се наоѓа и за 260 евра надвор, нов, некако ми е тешко веројатно дека твојов е негде уште на продажба по цена од 500 евра. Поверојатно ми е S516 да има редовна цена од околу 500 евра.

И јас би го проценил околу стотина евра, ама ако не ти одговараат таквите проценки, чувај го чим е во функционална состојба :)

cgfreak

On your way to fame
1 октомври 2010
458
635
Дома
Со оглед на тоа дека наследникот на ова што го продаваш, DHT-S516, се наоѓа и за 260 евра надвор, нов, некако ми е тешко веројатно дека твојов е негде уште на продажба по цена од 500 евра...
Не тргнав да блефирам, белким :)

Може да идеме и даље со сите линкови што ги отворив преска, ама нема поента.
Тоа е што е, нема да оди на продажба засега.
Фала на проценките уште еднаш.
Може да се затвори темата.
Мислењето е автоматски споено:

П.С. Прифаќам дека веројатно тоа е вредноста сега, да не се разбереме погрешно, само мене повеќе ми одговара да си го оставам него да го дадам по таа цена :)

Последна промена:
Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
45.604
Мислења
945.617
Членови
34.089