Воопшто? Пошо ако има некаде, може да се нафатат да ти донесат кабел.Немаат оптика во Ѓорче
Воопшто? Пошо ако има некаде, може да се нафатат да ти донесат кабел.Немаат оптика во Ѓорче
Не се толку распространети, до пред месец дена немаа оптика ни во некои делови од центар. А претпоставувам и дека имаат многу повеќе клиенти од очекуваното, па затоа се случува ова со приклучоциве.Воопшто? Пошо ако има некаде, може да се нафатат да ти донесат кабел.
За мојата локација кај што прашував, рекоа дека немаат.Воопшто? Пошо ако има некаде, може да се нафатат да ти донесат кабел.
WOW, алал вера!Им пишав мејл на дечките во Датаком сега во 22:56 дека сајтот на пошта и тракингот преку нивниот интернет не работи.
Во 23:01 ми вратија дека разгледуваат, во 21:08 ми вратија дека е средено и сајтот работи.
Секоја чест!
Професионалци.ми вратија дека е средено и сајтот работи.
Вчера имаше и некои проблеми, неколку пати ми се случи преку ден да не отвора ништо. Еве денеска нема проблем.21:08 требаше да е 23:08. Моја грешка
Како и да е, еве успешно од синоќа ми работи екстензијата за следење пратки.
Да, и нас ни паѓаше неколку пати вчера, но ова со пошта беше откога ставивме. Ајде викам „баниран“ сум од пошта и затоа не отвара, ама ете не било тоа проблемот. Како и да е, средија експресно брзо.Вчера имаше и некои проблеми, неколку пати ми се случи преку ден да не отвора ништо. Еве денеска нема проблем.
Ја отвора кај мене најнормалноСтраната не им ја отвора, хакирана е Кои им беа цените на пакетите?
Не отвара и кај мене, ме пренасочува на Instagram на PlayStore, а јас имам нивен интернетЈа отвора кај мене најнормално
Се намалува брзината после толку од 1/1Gbps на 100/100 Mbps, така да овде не гледам дека нешто е изгубено многу.Интересна опција, само што 200GB е премалку бар за мене. Трошам околку 2-3 TB месечно. Телекабел вероватно останува најинтересна опција за 1100 ден - 300MBits/300MBits
За 900 имаш 200/200 цело време што е подобра опцијаСе намалува брзината после толку од 1/1Gbps на 100/100 Mbps, така да овде не гледам дека нешто е изгубено многу.