angel485mk
Gaining Experience
- 26 март 2008
- 267
- 59
angel485mk's setup
- OS
- Windows 7
Можно ли е,да влезам во сим картицката,доколку таа е заклуцена со пин,т.е. постои ли нацин да се пробие без да го знам пинот.
Можно ли е,да влезам во сим картицката,доколку таа е заклуцена со пин,т.е. постои ли нацин да се пробие без да го знам пинот.
Може. Внеси три пати погрешен пин и потоа одклучи ја картицата со внесување на 12-цифрениот PUK code. После тоа стави си полесен пин што нема да го забораваш.
П.С. Ова под претпоставка дека СИМ картичката е твоја. Ако не е твоја тогаш не знам како би ја отклучил. :tainstven:
Да најдов,к800и сониериксон па викам дали ке можам да ја уклучам сим картичката,за да му го дадам телефонот.Да не си најде телефон па сакаш и бројот да го користиш?![]()
Да најдов,к800и сониериксон па викам дали ке можам да ја уклучам сим картичката,за да му го дадам телефонот.
Онака ,мислам ако останало некое кредитче па да го потошам.
Да го вратиш телефонот, пошто ако го упалиш, а они го имаат пријавено како изгубен/украден, одма ќе те фатат. Мене по два пати ми го најдоа телефонот на тој начин.
два пати ми го најдоа телефонот
Можат да те најдат само ако телефонот е купен од Македонија. Ако е од странство неможат да го најдат....
Не е важен бројот до толку... Чим ке го упалиш телефонот со кој било број, ке ти се јават ако може да дојдеш во полициска станица, за да не одат они по тебе, ако се разбираме...
Можат да те најдат само ако телефонот е купен од Македонија. Ако е од странство неможат да го најдат....
Бројот е од FROG мрежата така да не верувам оти тие имаат gprs на мрежата,a за телефонот е од т-мобиле.Што значи дека телефонот ќе го продадам на бит пазар а картичката би ја фрлил.Логично нели :bravo:
Бројот е од FROG мрежата така да не верувам оти тие имаат gprs на мрежата,a за телефонот е од т-мобиле.Што значи дека телефонот ќе го продадам на бит пазар а картичката би ја фрлил.Логично нели :bravo:
Така да најдобро ке биде да го однесеш телефонот назад у T-Mobile и да кажеш дека си го нашол негде, ако случано си го украл.