Стани премиум член, добиј куп бенефити и поддржи ја работата на IT.mk!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Дали АДСЛ од МТНет оди и кај другите лошо..?

skullmonkey

Unstoppable
25 април 2007
4.432
3.390
Скопје
www.gorast.com
Од пред недела дена download брзината драстично се намали, а upload така-така. Овие од мт нет мислам дека еден табак хартија потрошија принтање налози од мене (им се јавив сто пати) и еве ѓи уште немаат абер. Ме интересира дали кај уште некој е ова, дали е глобално или кај мене е проблемот...?

Поздрав, ГП

jpetrov

Intern
19 мај 2007
136
0
супер. никогаш подобро. пред да ги променат пакетите имаше еден ден зголемена латенција, но сега е се пак на нормалата, а знам еден куп луѓе кои се префрлија на 100-ка и не ја штедат.

LoSkO

Intern
26 август 2007
29
0
U gevgelija KATASTROFA!!!! 100ka paket prviot den zboram za vcera 30ti idese super za 12 saati 5 giga im simnaf od internet denes edvaj 300 megabajti i se maci cel den od 20 Kb/s nema mrdnato

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Веќе 1 месец го користам и немав никакви проблеми.. Стабилноста е беспрекорна.
Од времето што го поминав на интернет последниов месец, имав downtime само околу 15 минути.

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Не дека не му верувам, ама коментарот на LoSkO е малку чуден. Неможам да го занемарам фактот што во потписот рекламира друг интернет провајдер а дава оценка за ADSL на МТ Нет. И не дека ги бранам, верувајте ми МТ Нет се последните што би ги бранел, само ја зборувам вистината :)

bons

Gaining Experience
9 април 2007
242
67
И јас не можам да се пожалам...стабилност и брзина на место...

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
45.674
Мислења
947.023
Членови
34.145
Огласи
2.014