loris
Gaining Experience
Во план сум да земам DVD-RW не ја бива веќе немам простор на хард, дајте некои препораки за модели, и ваше искуство со DVD.
Фала
PP
Фала
Навистина се чудам на некои постови. Кога човеќ ќе праша што кола да земе, не мора одма сите да речете Ролс Ројс или сл. Се мисли на приступачна цена и добри перформанси. За домашна употреба вршат работа и обичните режачи кои се продаваат кај нас по цена до 2400 денари. Е сега прашањето е која марка и зошто баш таа. Сите знаеме да кажеме Plextor, а тоа во вакви случаи и е гарант неисплатлива инвестиција...
Bi se slozhil so tvojot post ako prashanjeto vo prviot post beshe formulirano na drug nachin. No bidejkji loris nemashe odredeno suma 'od-do' i saka da chue tugjo mislenje togash tvojot post mislam deka e suvishen na temava.
Во план сум да земам DVD-RW не ја бива веќе немам простор на хард, дајте некои препораки за модели, и ваше искуство со DVD.
Фала
Obichen rezhach (no-name) 2400 denari = ±$50За домашна употреба вршат работа и обичните режачи кои се продаваат кај нас по цена до 2400 денари.
... не знам кој би купил Plextor чисто онака само колку да изреже 10-20 ДВД-a пошто нема простор за хард диск. Од постот многу јасно е дека режачот е за домашно користење, а во тој случај, како што кажав погоре, Plextor и не е исплатлива инвестиција.