• Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Дајте бе луѓе линк ставете!!

Статус
Затворена за нови мислења.

vetervomagla

Intern
20 септември 2008
13
0
Секогаш кога отварам сајтот. Прво проверува што е ново во accordion панелот (така се вика во флех). И секогаш се нервирам, зошто неможам да клинкам пример сега на blogsecurity.com. Или било кој наслов тука. Катастрофа...

vetervomagla

Intern
20 септември 2008
13
0
Знаете ли што е accordion панел? На ова мислам. Неможе да се клика на насловот, за да можеш како човек да дочиташ тоа што си почнал. Навистина нервира. Остај тоа, имам уште еден куп забелешки на начинот на кој функционира овај сајт. Само не сакам да си трошам зборови, и онака корисниците никој не ги слуша. Само за прашање за заборавена лозинка чекав 5 дена...Тоа покажува колку се ажурни.

Taurus

Модератор
13 октомври 2007
2.511
1.366
dribbble.com
Taurus's setup  
Processor & Cooler
i5-2500K Quad 3.3GHz LGA 1155 6MB + Cooler Deepcool Gammaxx 200
Motherboard
Gigabyte Z68P-DS3
Storage
WD 1ТB SATA3 Caviar Black 7200rpm 64MB + SSD 2.5" Samsung 850 Evo 250GB
PSU
460W Gigabyte Superb Real Power
RAM
2x4GB DDR3 1866Mhz Kingston CL11 HyperX Genesis
Video card
Sapphire ATI PCX R9 270X 2GB GDDR5
Case
Gigabyte LUXO X140
Mouse
Zalman ZM-M300 Black
Keyboard
Sweex Illuminating
Audio
DeLux 2.1
Monitor
Dell UltraSharp U2311H 23" e-IPS
OS
Win 8.1
Кај мене се клика, работи линкот. Немам досега забележано проблеми со линковите. Единствено во тој дел не функционира десен клик за open in new tab.

MetalGear

On your way to fame
14 април 2007
3.007
531
www.ibiz.mk
работи линкот на насловот
во мозила и опера тоа претежно користам и за тоа знам

е може само да прави проблеми во ИЕ но не сум проверил
позз

D

Администратор
31 март 2007
3.736
3.526
www.iwmnetwork.com
Здраво VeterVoMagla,

Околу барањето за лозинка. извини што биле потребни 5 дена за да ти се одговори но мора да разбереш дека сеуште сме во бета и се соочуваме со огромен број на мали проблеми.

На форумов има многу примери каде што корисниците се сослушани и нивната забелешка е применета.

Во врска со твојата забелешка за блог модулот:
тој содржи линкови и работи кај голем број на прелистувачи.

Кај некои сеуште се размислува зошто постои проблемот и се обидуваме да пронајдеме соодветно решение, а кај други проблемот е лоциран во верзијата на Flash плеерот. Обиди се со инсталирање на последната верзија достапна тука.

Те поканувам и да ги произнесеш останатите забелешки за работата на IT.com.mk

fuUuUzZzZy

On your way to fame
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
хммз.. Чудно.. И кај мене е во ред.. Можно е кај сите да е во ред, само кај тебе не?

Што прелистувач користиш?

reng

Intern
13 август 2007
683
19
Сигурно нешто не е во ред со неговиот компјутер јас со Google Chrome немам никаков проблем.

vetervomagla

Intern
20 септември 2008
13
0
Јас користам мозила, и кај мене до сега никогаш не ги отворило линковите. Пробав и не експлорер пак е исто.Користам најнов flash player. Тогаш незнам што е проблемот. Ако тоа е така тогаш се извинувам, за темата.

@D
Инаку лозинката уште не сум добил, зошто маилот кој го користев при регистрација го имам избришано.А вие не ми излеговте во пресрет, па отворив нов усер со една различна буква, ама тоа не е тоа. Секаде сум ветарвомагла. Али то е то.

D

Администратор
31 март 2007
3.736
3.526
www.iwmnetwork.com
@D
Инаку лозинката уште не сум добил, зошто маилот кој го користев при регистрација го имам избришано.А вие не ми излеговте во пресрет, па отворив нов усер со една различна буква, ама тоа не е тоа. Секаде сум ветарвомагла. Али то е то.

Се сетив. Според нашата полиса за приватност и сигурност на корисниците, можеме да дозволиме изменување на податоците на еден корисник само доколку добиеме барање директно од е-маилот со кој членот е регистриран. Замисли само како би било кога некој Х би ни пратил инструкции за некое корисничко име кое не негово и би ни ја побарал неговата лозинка.

Не си во право за лутењето околу овој случај.

reng

Intern
13 август 2007
683
19
Овој муабет нели требаше да оди преку ПП, како и да е темава е за во канта има личен проблем со форумот и страницата и не е од важност за другите членови.

Според мене треба форумов да се исчисти малку, бараната информации не може да ја најдам понекогаш од многу непотребни теми и коментари, админстрација на форумов зафатете се за работа и средете го ако не ве мрзи. :bravo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
44.622
Мислења
927.264
Членови
33.215
Огласи