Јас ја имам скоро година ипол, фати прашина во libraryЈа купив пред 3 саати![]()
Јас ја имам скоро година ипол, фати прашина во libraryЈа купив пред 3 саати![]()
Проектот воопшто не е ризичен и играта нема да биде далеку поедноставно од тоа што рекламираат.Ја им откажав пре-ордер уште пред некој месец, многу ризичен проект и не им верувам ништо веќе на овие. Мене ми личи дека ќе биде далеку поедноставна од тоа што ни рекламираат.
Па што си тажен? Пак е твоја, 21 ден покасно.
Кога излегоа гласини дека вработените ќе работат под crunch time 6 дена во неделата и прекувремено, ги критикуваа, сега ја одложуваат за нецел месец, пак ги критикуваат.
Оној па сака да земе слободен ден од работа (четврток) за да ја игра на launch day. Што, да не нема да му биде интересна ако ја игра 2 ебани дена покасно, во сабота? Фул конфирмејшн, абе бегај тамо, јас одма ќе му дадев отказ да знаев за што бара слободен ден.
Не го лажи, @dekomote ја на твое место моментално би ја откажал пре ордерката.Па што си тажен? Пак е твоја, 21 ден покасно.
Не е ризичен проект. Имаш само компании кои мора да извадат игри кога ветиле ради shareholder-и, па потоа ги поправаат игрите со пачеви и имаш од другата страна компании како CDPR коишто сакаат на launch да дадат перфектно искуство, затоа сиве овие одлагања.
Излегоја проблеми. Затоа одлагањево од 3 недели како што им беше во најавата напишано експлицитно БАШ за ситуацијава со launch на различните платформи.А мислите дека овој проект ќе биде перфектен кога ќе излезе и ќе се истестира на милион конфигурации ширум светот? Едно е да оптимизираш за конзола, друго е кога ќе излезе продукт за PC. Ќе излезат еден куп проблеми.
Излегоја проблеми. Затоа одлагањево од 3 недели како што им беше во најавата напишано експлицитно БАШ за ситуацијава со launch на различните платформи.
Претходно нели најавија дека прво ќе излезе за current gen, па потоа ќе добијат бесплатен апгрејд за PC и next gen?
Јас се надевам дека ќе ја одложат за мај/јуни 2021 хахаааахахахаха там'н ќе склопам PC до тогашЕ не гледаат сите на светлата страна, закани по живот паѓаат
View: https://twitter.com/ZawAndy/status/1321441240630657024?s=19
![]()
Cyberpunk 2077 developers ask for basic human decency after receiving death threats over game delay
Developers at CD Projekt Red are highlighting unacceptable harassment.www.theverge.com
Играва требеше да излезе Април, 2020. Од тогаш одложена е 3 пати а е рекламирет за pre-order.
Никој не ги тера да кранчаат. На 5-ти Октомври најавија дека играта достигна Gold, односно дека е целосно завршена и почнати се да се прават физички копии, а денеска, после цел месец најавуваат delay уште 3 недели?
Негово право си е за што ќе си го искористи одморот. Вакво мајтапење од CDProject не е баш најдобро, испаѓа дека си го користат ова како бесплатен маркетинг.
EDIT: добро, станувало збор за слободен ден, што ќе му смени тој еден ден, не знам.
Како бе минимум RX 470 а рекомендед GTX 1060 па тоа се само 5-10% разлика од минимумот до рекомендед. Ако претпоставам минимум авериџ фрејмрејт е 30 тогаш со GTX 1060 ќе вади 33 фпс некако ми нема логика ова.Не е страшно за PC нема големи побарувања ако играш на 1080 резолуција
Погледнете го атачментот 92778
Како бе минимум RX 470 а рекомендед GTX 1060 па тоа се само 5-10% разлика од минимумот до рекомендед. Ако претпоставам минимум авериџ фрејмрејт е 30 тогаш со GTX 1060 ќе вади 33 фпс некако ми нема логика ова.
CASE KOLINK ATX OBSERVATORY HF Mesh, 3x120mm fan, Black, PGW-CH-KOL-128
3.450,00 ден
MOUSE WIRELESS USB LOGITECH G PRO X SUPERLIGHT 2 SE (HERO 2 Sensor, Lightforce Switches) Red, 910-007552
7.380,00 ден
SSD M.2 NVMe and SATA DOCKING STATION GEMBIRD, USB Type-C, Black, DD-U3M2
1.390,00 ден
USB Flash Drive 3.2 Gen1 64GB KINGSTON DATA TRAVELER EXODIA G2, BLACK, DTXG2/64GB
450,00 ден
NET LAN WIRELESS DUAL BAND WIFI6, USB 2.0, CUDY WU300
470,00 ден
CPU AMD RYZEN 5 3400G, Quad Core, 4,2GHz 6MB s.AM4,Vega 11 Graphics , YD3400C5M4MFH TRAY
5.550,00 ден