Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

crysis

virusmk

Intern
2 март 2008
6
0
izlezena e ja imam ama za mene e sranje u boja hehehe
samo videoto e ubavo a inace uopste ne mi se sviga a ne e ni precizen koga puka hehehe

fuUuUzZzZy

On your way to fame
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=3nzMdPwO2Qw"]New Crysis gameplay video[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QdPrB_lcpBc"]Crysis HD[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=z6-e1Ze_ATg"]CRYSIS[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=hIRdbrvrAb4"]CRYSIS TRAILER[/ame]

Fiasco

Gaining Experience
2 март 2008
3.036
203
404
www.igorjanevski.com
Ja instalirav igrava... fino lepo, ja poigrav malku - mi se dopadna. Po nekolku casa go smeniv antivirusot i igrava veke ne se igra. Ikonata za start na igrata ne raboti, a ne mozam da ja pustam ni od start menito. Igrava e instalirana no ne mozam da najdam nacin da ja pustam. HELP! :ermm:

Fiasco

Gaining Experience
2 март 2008
3.036
203
404
www.igorjanevski.com
do nekade go najdov problemov.. ispadna deka nod mi go izbrisal exe fajlot. go kopirav odnovo i mi se javuva warning od nod32 deka ima Win32/Jeefo.A virus
I ne mi dava da go iskopiram krakot. A ako go isklucam AMON - File system monitor - togas mozam da go iskopiram i si raboti igrata.

Sto da pravam? Opasen e virusov i preci li ako go isklucam AMON? :chudenje:

fuUuUzZzZy

On your way to fame
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
do nekade go najdov problemov.. ispadna deka nod mi go izbrisal exe fajlot. go kopirav odnovo i mi se javuva warning od nod32 deka ima Win32/Jeefo.A virus
I ne mi dava da go iskopiram krakot. A ako go isklucam AMON - File system monitor - togas mozam da go iskopiram i si raboti igrata.

Sto da pravam? Opasen e virusov i preci li ako go isklucam AMON? :chudenje:

Spreading: medium
Damage: medium
Toa e crv i gi koristi mrezhite da se prefrluva avtomatski..
Nema potreba da objasnuvam neshto za nego, Toa medium pogore ti kazhuva kolku mozhe da bide opasno..

Moja preporaka e da ja spushtish odnovo igrata od na drugo mesto i togash da ja igrash, a ovaa pak izbrishi ja..
I da ja instalirash t.e i da ja igrash pak nema da bide toa igra.. Kje igrash i kje se plashish dali neshto kje ti napravi virusot.. Ne e toa filingot :)

Btw. deka reche si ja igral igrata,i vikash interesna e..No spored tebe dali navistina mislish deka vredi da se downloadira igrava, t.e da se cheka nekoj den za download ili ... ? :D Me interesira tvoe iskreno lichno mislenje :)
Mrazam koga kje downloadiram neshto so denovi i na kraj da se razocharam :lut2:

fuUuUzZzZy

On your way to fame
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
Dobro ne e bitno.. Ako mozhesh da najdesh siguren krak za taa igra, spushtisi samo krak i bichi ponatamu :D
No, duri se zamarash so baranje krak ova ona, pa dali kje e siguren ili ne... A veruvam deka znaesh deka 60% od stranite koi se za krakovi se NE sigurni.. taka da pobaraj ja preku torrent na primer od nekoe drugo mesto celosna so se krak so se se` i igraj ja so mirna dusha :D

btw. ne mi odgovori na prashanjeto :)
No, shtom tolku se interesirash verojatno i e dobra igrata.. :)

Fiasco

Gaining Experience
2 март 2008
3.036
203
404
www.igorjanevski.com
Drugar veruvaj mi vredi da se downloadira.. igrava e mnogu dobra, grafikata e odlicna i se drugo no malku mi smeta sto ne e bas precizno pukanjeto.. no sigurno taka mislam bidejki ja nemam igrano dovolno. :)

Fiasco

Gaining Experience
2 март 2008
3.036
203
404
www.igorjanevski.com
A sho e poentata ustvari? Neshto slichno kako delta force ? ili ..?

Korejci okupiraat ostrov od Filipinite i ti si vo igrava amerikanec (kako i sekogas :LOL:) i si del od resque team .. najverojatno ima luge na ostrovot sto treba da se spasat (barem taka mislam deka e vo prvata misija - ne obrnav dovolno vnimanie na prikaznata :) ) itn .. ne sum stasal posle toa da ti kazam so ima :D
btw go srediv toa so pukanjeto.. taman e sega, no treba mnogu puski da sobiras od korejcite za da si imas municija nonstop.. i treba mnogu pretpazlivo da se kries da ne privlekuvas vnimanie oti tolku ti e :LOL:
vazno super e

fuUuUzZzZy

On your way to fame
14 декември 2007
4.843
924
Ohrid
hmmmmz.. Me zainteresira vaka.. :D Spored ova interesno izgleda :D
Ajde bash kje ja stavam da se downloadira pa kje vidime utre kako e.. :D

ps. Fala za raskazhuvanjeto :)

The Shadow

Intern
30 март 2008
576
5
abe se raboti i nesto za vanzemaljci kolku sto svativ.i ova e prviot del od trilogijata.inace igrata vredi da se igra i da se dozivee no samo ako imas zverski kompjuter so najnov procesor,graficka 2 gb i pojse RAM i se sto ide so toa(inace ke ti koci i nema da ja osetis kako sto treba veruvaj mi)

Fiasco

Gaining Experience
2 март 2008
3.036
203
404
www.igorjanevski.com
abe se raboti i nesto za vanzemaljci kolku sto svativ.i ova e prviot del od trilogijata.inace igrata vredi da se igra i da se dozivee no samo ako imas zverski kompjuter so najnov procesor,graficka 2 gb i pojse RAM i se sto ide so toa(inace ke ti koci i nema da ja osetis kako sto treba veruvaj mi)

E da vo pravo si.. treba malku pomoken kompjuter...
Jas imam Core2Duo 1.8, geforce 8400gt, 1gb ram i ednas mi secna, samo neznam zosto... najverojatno virusive peckaat :LOL:

gOJDO

Illuminator
23 јануари 2008
10.921
18.505
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
49.371
Мислења
1.010.420
Членови
36.676
Најнов член
Kazanizam