Доколку сеуште не сте дел од најголемата заедница на ИТ професионалци и ентузијасти во Македонија, можете бесплатно да се - процесот нема да ви одземе повеќе од 2-3 минути, а за полесна регистрација овозможивме и регистрирање со Facebook и Steam.
Jas imam XtremeGamer i dosega za igri e zakon (za muzika ili film ne bas)....X-Ram e dobar nacin da si zemat poveke pari za eden slicen proizvod. Ramot treba da pomogne samo vo pobrz "load" na zvucite so visok kvalitet, nisto poveke. Spored mene razlikata e sto Fatality ima poveke kondenzatori, filtri i sl, sto najverojatno pridonesuva vo pocist zvuk, so pomalku sum...Ako ti se davaat poveke pari zemi ja Fatality, ako ne, super e i obicnata.
И јас се сложувам со Сефир за звучките. Мене звучките ми се релативно добри, подобри од оние на Зоран. Но, не успеав да забележам разлика во квалитетот на звук помеѓу Audigy2 и X-Fi Extreme Music. За да забележам разлика сигурно ќе ми требаат квалитетни 7.1 digital THX звучки, но за таа сума на пари попрво би си купил подобар монитор.