„Играва“ е ретардирана! Не гледам никаква забава во една иста клик операција! За да играм игра треба да бара од мене повеќе од една сива ќелија. А тоа што можеби ќе биде Македонија на прво место ќе покаже дека земјава е полна џаболебари :ua: Подобро полнете ја wiki со содржини на македонски, наместо да губите време во безвезарии.Па добро играва е само за забава не треба да ја сваќате толку сериозно, што добивате со играње на другите игри?????
Има можност за автоматско кликање, а може и програмче да најдеш па ич да не се мачиш. Ако сакаш и ти е интересно повели на страницата ова е исто како и останатите други игри, можеш барем да гледаш како се движи Македонија и другите немора да кликаш.
„Играва“ е ретардирана! Не гледам никаква забава во една иста клик операција! За да играм игра треба да бара од мене повеќе од една сива ќелија. А тоа што можеби ќе биде Македонија на прво место ќе покаже дека земјава е полна џаболебари :ua: Подобро полнете ја wiki со содржини на македонски, наместо да губите време во безвезарии.
Никогаш неам чуено за clickclickclick.com...
а имаш ли чуено дека има вирус на сајтот? барем така ми покажа анти-вирусот кога одев на овој сајт.. :tainstven:
Добар маркетинг за нив... вие ништо не добивате со кликање освен тоа што "МАКЕДОНИЈА ЌЕ Е НА ПРВО МЕСТО НА ЛИСТАТА НА КЛИКС")