Se poprava?Расипан е, притисни П на тастатура за да се поправи
Одговорот што ти го дадов е точен.Fala mnogu za odgovorite. Bidejki ne se razbiram mnogu. Da mi kazete nekoj serviser vo skopje koj bi go analiziral i da mi dade tocen odgovor?
Ne sum serviser nitu servisiram bilo sto@Pane24 е за графички сервисер.
@Pane24 единствен си во целиот регион каде што,ти сам си ги поправаш графичките и знаеш како дишат...Ne sum serviser nitu servisiram bilo sto![]()
Кај мене ако се расипе графичка ја фрлам у канта или растурам на делови и си ги користам од нејзе фановите.@Pane24 единствен си во целиот регион каде што,ти сам си ги поправаш графичките и знаеш како дишат...
(мислам дека некој сервисер неможе да ти продаде графички на тебе)
Едит:
уште пред 12 години ги познаваш графичките,тогаш сервисерите незнаат што беше графички или мајнинг,они на тие години јаделе чипс![]()
@Pane24 единствен си во целиот регион каде што,ти сам си ги поправаш графичките и знаеш како дишат...
(мислам дека некој сервисер неможе да ти продаде графички на тебе)
Едит:
уште пред 12 години ги познаваш графичките,тогаш сервисерите незнаат што беше графички или мајнинг,они на тие години јаделе чипс![]()
Особено не за "Bucavi" графички.@Daniel86 исто закомпјутерии лаптопи.
So otvorena strana i eden golem soben ventilator, ne se aktivira bucavata. A sega i ne e toplo sobata. Ova e kukjishteto samo shto nema ventilatori kako na linkot:Одговорот што ти го дадов е точен.
Ај сликни го компјутерот од напред и од страна и прати слики тука, да видиме какво е куќиштето
Па нормално дека ќе бучи, како што ти кажав, немаш никаква вентилација внатре. Два вентилатори горе и еден од задната страна се ОБАВЕЗНИ да се стават.So otvorena strana i eden golem soben ventilator, ne se aktivira bucavata. A sega i ne e toplo sobata. Ova e kukjishteto samo shto nema ventilatori kako na linkot:
eve i sliki
горе му е затворено, напајањето е тамуПа нормално дека ќе бучи, како што ти кажав, немаш никаква вентилација внатре. Два вентилатори горе и еден од задната страна се ОБАВЕЗНИ да се стават.
Оооо во право си, јас мислев дека е доле напојувањето. ВО право си. Тапа куќиште е ова. Јас би земал друго со напојувањето долу а издув горе и назад и по можност усис за графичката од вратата.горе му е затворено, напајањето е таму![]()