• Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

brz internet

M

Mr.Alien

Гостин
Машала! Скоро и да можеш да се пофалиш дека имаш интернет:)) .
Добро, верувам дека за кусо време ќе се средат работите, ќе се прележат "детските болести", па Телекабел нема повеќе да биде Тиквакабел......

Drash

Intern
14 јули 2007
252
3
Добар си
кај мене моментално на WADSL
187143846.png

Добро сега, го поминав лимитот за овој месец ама требаше да биде 64/64

Andrijeski

Gaining Experience
1 март 2007
2.599
65
andrijeski.net
Добар си
кај мене моментално на WADSL
187143846.png

Добро сега, го поминав лимитот за овој месец ама требаше да биде 64/64

Уф.. Те жалам :/ Можам да замислам колку е болно сурфањето со таква брзина.. Ако воопшто може да се нарече *сурфање*

jpetrov

Intern
19 мај 2007
136
0
јас сум на најевтиниот АДСЛ на МТнет (1 Мбпс). моето мерење на брзина стана досадно и одамна се откажав како нешто што не нуди возбуда и изненадување. :)

taranenik

Intern
12 јуни 2007
555
13
dobro e ova so rezultatite...od utrovo deneska kaj mene pak e stabilno se i ok e. se nadevam deka taka ce bide...razbiram deka nekoas moze da se ima problemi ali da traat kratko.. kolku sto mozev da zabelezam na signalnite svetilki od modemot koga nemav internet send i online ne svetea. nekoj problem od kaj niv ili?
telekabel mislam....

filipvselena

Gaining Experience
7 април 2007
2.818
88
Ova e da surfas i da places.Eve mi ja brzinata so pominat limit na KTV ROBI STIP:

Aj ima najava deka od 1 Oktomvri ke bide 4 megabiti pa ke vidime.

DeathWish

Intern
14 септември 2007
58
0
Еј колку пари е пакет од он-нет WADSL од 15 гига јас имам еден од 10 1300 денари би го сменил веднаш само штета имам договор.

DeathWish

Intern
14 септември 2007
58
0
аха прочитав за тоа нешто во еден пост сега само да се доинформирам такада значи сега таткоми правац у скопје :p

M

Mr.Alien

Гостин
Mе утепавте у поим. А јас уште "кубурам" со ова:

Под хитно менувам WADSL со ADSL.

staki

Intern
26 јуни 2007
147
3
Wadsl od on net e katastrofa. Posledena rabota sto mi se dasava e da ima dobra brzina za download od 500kbps a upload ne moze da se izmeri cekam 15 min veke na speedtest.net. a i koga se obiduvam da pratam odgovor na forumov cekam isto taka dolgo.

Aleks

Gaining Experience
18 мај 2007
5.748
289
Wadsl od on net e katastrofa. Posledena rabota sto mi se dasava e da ima dobra brzina za download od 500kbps a upload ne moze da se izmeri cekam 15 min veke na speedtest.net. a i koga se obiduvam da pratam odgovor na forumov cekam isto taka dolgo.

jas porano go imaf toj problem na windows .. ne e do on net.. do tebe e ... imas virus .. i .. hm.. teshka rabota deka kje go izbires.. probaj so BitDefender ama neznam ..

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
44.556
Мислења
926.075
Членови
33.172
Огласи
1.278
Најнов член