Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Bring it on D

Статус
Затворена за нови мислења.

LiquidWorm

Администратор
26 март 2007
2.674
194
www.zeroscience.mk
Ајде бе море еве овака ми се дере и сакам некако да ти удрам еден врел шалтак ама што можам кога рацете ми се врзани :p

M

Mr.Alien

Гостин
Темава започна да оди во друг правец.

Секој си има право на СВОЕ мислење и тоа е тоа. Негирале Вие или не, љубомората врие во македонската крв очигледно, и све ние можеме да направиме подобро, све ние ова она - aх, дали сум јас единствениот што суди на дела не на зборови а?

Советувам некои членови да имаат бар малку почит спрема некои работи. Нема да именувам. "Кој си има мува на капа ќе си каже 'иш'".

Извини, а зошто ти така ревносно ги браниш? Поради соработката? Остај ги луѓето да кажат што сакаат (секако, во рамките на пристојното:rolleyes: ), форумите се токму за тоа.

P.S. No hard fillings, admin-man!

D

Администратор
31 март 2007
3.970
4.135
www.aqtos.com
@ Mr.Alien

Моето мислење е дека Ентер е добро списание за Македонските простори. Зошто?
- Затоа што имаат добри содржини и материјал, посебно е добро што имаат материјал за секого, овозможуваат списание кое покрива неколку разни делови, а исто така овозможуваат и емисија која споредена со останатите Македонски такви емисии е каде каде подобра.

Мојата работа како администратор на овој форум е да ги контролирам и уведувам правилата. Темата е "Мислење за Ентер". Секој си има свое различно мислење и во темата слободно нека си го искаже. Мојот пост кој вели дека темата забега оф-топик е тоа што луѓето почнаа да расправаат, дури и да ги навредуваат момците од Ентер што ги нарушува правилата.

Ако со тоа што велам дека Ентер е добро списание на македонските простори и овозможува содржини за сите значи дека ги бранам... тогаш во ред, ги бранам. Моето мислење не е затоа што соработува на неколку разни полиња со Ентер - соработка која може само да допринесе за Македонската ИТ сцена (и веќе во голема мера допринесува и уште повеќе ќе допринесе во блиска иднина).

Јас во постот намерно кажав "дали сум јас единствениот што суди на дела не на зборови". Во многу разни ситуации во животот имам сфатено дека секој си има право на свое мислење, и дека навистина постојат луѓе кои умеат само да омаловажуваат и навредуваат некого, а доколку земат самите да го направат тоа ќе го направат со уште полоши резултати.

Ентер е македонско списание, моментално единствено принтано ИТ списание во МКД. Луѓе, сугестирајте како да се подобри, што треба да се направи... Нормално дека никој не е перфектен, но секогаш постои напредок и подобрување.

Зарем не Ви е подобро кога ќе земете да читате ИТ списание на Македонски отколку на Хрватски или Бугарски, или што ти знам?

Нормално е дека секогаш и за се` ќе има работи кои неможат на секого да му се допаѓаат, но зарем со тоа што ќе кажете лоши зборови ќе направите нешто? Зарем не е подобро едноставно да сугестирате што да се подобри?

Јас стојам на мојот став, слободно критикувајте ме, секој има право на свое мислење и индивидуалност, но јас мислам дека секогаш добронамерни сугестии ќе помогнат повеќе од само колку да бидат кажани лоши зборови.

П.С. Мислењето ти е преместено во оваа тема бидејќи не одговара на темата "Мислење за Ентер". Форумот нема да трпи мислења не повржани со теми и сл. со цел да развие квалитени содржини.

M

Mr.Alien

Гостин
Без лутење....

Не мислев ништо лошо, ниту имам нешто против ЕНТЕР. Само сакав да укажам како делуваше твојот пост на кој ти пратив реплика. Во секој случај, поздрав до тебе, и пак ќе повторам - не мислев ништо лошо.:)

D

Администратор
31 март 2007
3.970
4.135
www.aqtos.com
Не мислев ништо лошо, ниту имам нешто против ЕНТЕР. Само сакав да укажам како делуваше твојот пост на кој ти пратив реплика. Во секој случај, поздрав до тебе, и пак ќе повторам - не мислев ништо лошо.:)

Секој си има право на свое мислење. А коментарите од типот: "Извини, а зошто ти така ревносно ги браниш? Поради соработката?" се навистина непотребни на овој форум.

direktor.e

Intern
6 април 2007
608
4
@ Mn. Alien
Ti isprativ privatna poraka. Ako sakas i ti da doprineses za podobar ENTER, bujrum poveli, kontaktiraj me. Taka ke ja sogledas i drugata strana.
"Don't judge a book by it's cover"

Ata

Intern
21 април 2007
418
15
Добро е ако нешто не ни се допаќа да дадеме наше мислење или идеја.
Ништо од почеток не е перфектно, и Bug И Mreza првите броеви не биле нај-нај, како и од нашиот Ентер, ама врви времето се подобруваат работите а тоа е во наша заедничка корист.

Ако делките од Itsec имаат соработка со Ентер, тоа не е ништо локо, камо среќа да имаме повеќе такви соработки,
Нормално дека на Ентер му е битно да продаде повеќе, ама тоа на сите име важно, битно е што дечките се трудат да дадат квалитет.

А за Itsec , немам зборови, браво, спремаат списаније кое е достапно за секого, без пари. Тоа е за поздрав.
Ама ај , да не забегам, Off topic

Master4e

Intern
11 мај 2007
242
9
А лично мислам и дека еден корисник кој има барем основно познавање од информатика, нема потреба од site advisors бидејќи многу е лесно да се процени дали сајтот е како што треба или не.

a sakas da se vregjamo a? OK

Wiktor

Intern
11 април 2007
7
0
Постот е ИЗБРИШАН поради навреди и некултурни содржини.

Wiktor

Intern
11 април 2007
7
0
Стигна ми од некојси direktor.e приватна порука

Predupreduvanje
Sledniot post so takvi nekulturni komentari, ke bides baniran!
Bi te zamolil da se vozdrzuvas od takvi navredi i vulgarnosti.
Pozdrav

Како што можеш да видиш малко погруб речник сам употребуваја на овуј тему Боречки клуб, ја колко што разбра затој овај тема е и туја. На другу тему тако куде што шљапате за Ваше усерено списание сам културан и уздржан. А ти такозвани директоре не биди пичка и не ми праќај приватни поруке, ја и ти не смо овце пасле заедно па да ми се обраќаш приватно. Искочи од мишју рупу и напиши туј пред сви... затој му е и име на овој место Forum... за приватни поруке постоив други места... на кафе у Зафирче или да грицкамо сунчоглед на плоштад па ми тамо кажи што имаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
48.817
Мислења
1.001.528
Членови
36.639
Најнов член