LiquidWorm
Администратор
Ајде бе море еве овака ми се дере и сакам некако да ти удрам еден врел шалтак ама што можам кога рацете ми се врзани 
Ајде бе море еве овака ми се дере и сакам некако да ти удрам еден врел шалтак ама што можам кога рацете ми се врзани![]()
Ајде бе....
Кој помалку постови има тој е победник до крај на неделата![]()
Темава започна да оди во друг правец.
Секој си има право на СВОЕ мислење и тоа е тоа. Негирале Вие или не, љубомората врие во македонската крв очигледно, и све ние можеме да направиме подобро, све ние ова она - aх, дали сум јас единствениот што суди на дела не на зборови а?
Советувам некои членови да имаат бар малку почит спрема некои работи. Нема да именувам. "Кој си има мува на капа ќе си каже 'иш'".
Не мислев ништо лошо, ниту имам нешто против ЕНТЕР. Само сакав да укажам како делуваше твојот пост на кој ти пратив реплика. Во секој случај, поздрав до тебе, и пак ќе повторам - не мислев ништо лошо.![]()
А за Itsec , немам зборови, браво, спремаат списаније кое е достапно за секого, без пари. Тоа е за поздрав.
Ама ај , да не забегам, Off topic
Го фалат затоа што се дел од него.
Го фалат затоа што се дел од него.
А лично мислам и дека еден корисник кој има барем основно познавање од информатика, нема потреба од site advisors бидејќи многу е лесно да се процени дали сајтот е како што треба или не.
a sakas da se vregjamo a? OK
Постот е ИЗБРИШАН поради навреди и некултурни содржини.
lele... kolko mi e krivo sto ne go vidov postot na Wiktor ne ste svesni!![]()
Forumov stana politicka cel