LEOtechforce
Gaining Experience
- 13 декември 2019
- 227
- 90
Од денеска видена реклама за БОЛТ изгледа и кај нас ќе дојде.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Toa e , првата слика е бејт. Не е дека ќе се повозиш онака и ќе добиеш пари.Ова за таксистите мајка.![]()
Што е по ѓаволите Болт? Толку ли боли да се напише една реченица што е болт и зошто треба да има тема на форумов?
Изгледа се продлабочува кризата во ИТ секторот и доаѓаме до она што им се случи на многу професии пред нашата... сите ќе станеме таксисти... и мене ми искочи како suggested на инста![]()
Сите имате колишта од по стотина илјади евра. Јас ќе ве зврцам секој ден макар и бесцелно да треба да се возам.
Таксисти и мајстори за плочки ќе станеме ебам ти живото бајден е крив.Изгледа се продлабочува кризата во ИТ секторот и доаѓаме до она што им се случи на многу професии пред нашата... сите ќе станеме таксисти... и мене ми искочи како suggested на инста![]()
Ќе се воздржам од коментар до доаѓањето на Wolt.
Има и Bolt Food. Сепак беше обид за шега со оглед на името. Wolt приметив дека имаа многу, значи огромен број на вработени во Белград, па и во Загреб. И KlikniJadi имаше кај нас, ама некако спласна откако зголемија цени на превоз.Зошто? Нели Wolt e за достава на храна, а Болт за превоз на луѓе? Или ја грешавам нешто?
Мене кај кликнијади ми смета тоа што храната е поскапа преку нив, а веќе е доста скапа храната и плус имаш и диливери. Настрана за квалитетот на услугата и доставата што секад треба да го бркам доставувачот по паркинзи.И KlikniJadi имаше кај нас, ама некако спласна откако зголемија цени на превоз.
Во секој случај океј работа иако не знам како е ова поврзано со ИТ![]()
But, it was a joke as wellИзгледа се продлабочува кризата во ИТ секторот и доаѓаме до она што им се случи на многу професии пред нашата... сите ќе станеме таксисти... и мене ми искочи како suggested на инста![]()
Дали може да дојде туку така без претходен закон? Тоа значи дека дивите таксисти повеќе нема да имаат проблем со инспекција доколку се дел од Болт?
Кликни јади моментално е пред згаснување и прашање е на време кога ќе стави клуч на врата или ќе биде купена фирмата од некој гигант како Болт.Мене кај кликнијади ми смета тоа што храната е поскапа преку нив, а веќе е доста скапа храната и плус имаш и диливери. Настрана за квалитетот на услугата и доставата што секад треба да го бркам доставувачот по паркинзи.
But, it was a joke as well![]()
Korpa ги изеде имаат мобилна апп. Кликнијади не сака денар да вложи во тоа.Еден куп конкуренти ги снема. Кликни јади издржа јуначки ... Зошто баш сега да цркне?