123456
Practice makes perfect
Некој правеше ли брм брм и дали изнајмување тротинет која кошта 9денари за 1минута е ок цена?
Ј.П. Градски паркинг Скопје
Ј.П. Градски паркинг Скопје
Во два збора, ама без стискање :Малку внимание од околина за време на развојот, многу адолесцентен начин на размислување и претерано гледање на ТикТок
Sent from my Mi06 using Tapatalk
Не знам како им е планирано санкционирањето. Инаку ова е невозможен проект.Па реков пред недела дека не врви концептот... Сега треба "мавање" по џеб за да се научат да чуваат нешто од 1000 што се дава за 0.1 за минута користење...
Sent from my Mi06 using Tapatalk
Малце се 500 години турско.... Уште ќотек фали.Не знам како им е планирано санкционирањето. Инаку ова е невозможен проект.
Четвртокот бев во Скопје, бидејќи не го знам Скопје,користевме Google Maps, заедно со мојот другар теравме некоја агенција,и е далеку,колку пати се вративме наназад и пак одење,после 3-4 саатот ги забележив тротинетите,и незнам како се плаќаат како се работеше со нив,не го дирнав ни со прст,инаку стварно човек има потреба од овие тротинети да одите до некаде.Ова племе е само да го врзеш во окови и да го пратиш у рудник да копа!
![]()
(ФОТО) Новите тротинети во Скопје не издржаа долго: Дел од нив веќе се уништени
Скопјани пред неколку дена на располагање добија 500 електрични тротинети паркирани на повеќе локации низ Скопје, но два од нив...lider.mk
![]()
![]()
Многу потсетуваат на TopLife (имам таков, со 10" тркала и батерија за до 60 km, купен од Биди Фит пред 2 год, задоволен сум од истиот)Пријатели. Имав прилика да ги возам тротинетиве на Binbin.
Ми се видоа како доста квалитетни.
Па планот ми беше да си купам еден.
Гледав по салоните и споредено со ми365, овој на binbin ми е многу поквалитетен.
Ме интересира дали некој има инфо, дали може да се купи ваков модел или сличен некаде?