- Ја почнал/а темата
instaliraj dobar torrent client, moja preporaka uTorrent, googlaj za torrent search a imas i tema tuka za torrent sajtovi kolku sakas i toa ezdravo dali nekoj moze da mi predlozi dobri besplatni sajtovi za dandlodiranje na mp3 muzika
thanks !!
Ouch, samo da gi predupredam drugite deka ima non-worksafe ads na sajtot
Samo eden note pazi na virusi Lime Wire VRIE od virusi 50% od virusite doma mi se od LimeWire zatoa ako spustas od limewire prvo antivirus onili uste podobro LimeWire...vrsi rabota...barem za muzika mislam deka e zakon.
Ako sakas torrenti...mozes i BitComet client...i normalno posle thepiratebay.com, mininova.com, demonoid.com...tuka mislam deka ke najdes ama bas sve.
pozdrav
На сајтови многу и нема да најдеш, само торенти и Имјул(Emule)zdravo dali nekoj moze da mi predlozi dobri besplatni sajtovi za dandlodiranje na mp3 muzika
thanks !!
BearSharezdravo dali nekoj moze da mi predlozi dobri besplatni sajtovi za dandlodiranje na mp3 muzika
thanks !!
Сите овие страни погоре наведени ,освен РАдиоМК и уште некоја(да не ги набројувам) се warez страни и како такви линковите треба да бидат отстранети. Барем како што налагаат правилата за постирање на форумов