Стани премиум член, добиј куп бенефити и поддржи ја работата на IT.mk!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Бесплатен Македонски Хостинг MKD.NET

Статус
Затворена за нови мислења.

ivvan

Баниран/a
11 ноември 2007
52
2
www.pic.mkd.net

Најавив и еве речиси сум готов со бесплатниот хостинг.
Овде е првата најава за MKD.NET
Па сите членови на овој форум се добредојдени на тестинг.
Оставам една недела тестинг за да се оформи кириличната локализација во целиот сајт. WWW.MKD.NET и форумот за техничка поддржка WWW.FORUM.MKD.NET

Би истакнал дека FORUM.MKD.NET е всушност хостиран на бесплатен пакет кој сите вие може да го добиете!
Хостинг панелот функционира на најдобрата скрипта за бесплатен хостинг www.layeredpanel.com која може да работи и со 100000 корисници.
Со хостингот добиваш поддомен vaseimeiliizbor.mkd.net што мислам на сите ќе им се допадне.
Преводот на цел контролен панел не беше лесен, се потрудив доста... Едноставно немаме терминологија за сите технички термини од Англиски јазик.
Отворени сме за предлози, сугестии, критики... Овде или на форумот за хостингот
WWW.FORUM.MKD.NET

Отворен сум и за соработка со IT.COM.MK.

ivvan

Баниран/a
11 ноември 2007
52
2
www.pic.mkd.net
Можеби е филтриран од е-маил сервисот провери во "Spam". Маилот за активација не пристига кај hotmail корисниците.

NoLander

Intern
11 ноември 2007
216
15
За жал, тука сум. :spienje:

Aбе зошто за жал и јас кога го поглднав форумот ит.ком.мк малце бев скептик за неговиот успех , но па си реков од ден на ден имаме се повеќе ит работници , а најбрзиот излез е тоа на мк. што значи има иднина па те молам дај некоја критика

D

Администратор
31 март 2007
3.798
3.741
www.iwmnetwork.com
Aбе зошто за жал и јас кога го поглднав форумот ит.ком.мк малце бев скептик за неговиот успех , но па си реков од ден на ден имаме се повеќе ит работници , а најбрзиот излез е тоа на мк. што значи има иднина па те молам дај некоја критика

Ми фали визија во идејата.
Критиките на барање од ivvan му се дадени по ПП. :)

ivvan

Баниран/a
11 ноември 2007
52
2
www.pic.mkd.net
@ivvan

Дали поставувате некои банери или не?

Сега за сега не, но и доколку поставуваме во иднина ќе биде нешто мало (да не боде во очи и да не го уништува вашиот дизајн.

@ivvan
Критиките на барање од ivvan му се дадени по ПП.

Да секој си има право на мислење и јас те почитувам заради тоа.

Но би сакал и коментари од новите корисници на MKD.NET

DynamicMK

премиум член
11 април 2007
1.642
188
Стигна кај мене но со мало задоцнување во inbox

edit: Инаку мејлот ми е @yahoo.com

ivvan

Баниран/a
11 ноември 2007
52
2
www.pic.mkd.net
Хммм... јас при тестинг направив неколку усери стигаше веднаш но што знам. Се зависи од е-маил сервисот.. и филтрацијата на маилотвите... важно стига!(сметај го ова како време на активација демек си бил одобрен LOL:) Се надевам го разгледа целиот контролен панел и опциите, и ќе го користиш... И ќе коментираш :) И:)

ivvan

Баниран/a
11 ноември 2007
52
2
www.pic.mkd.net
За жал, тука сум. :spienje:

Критиките на барање од ivvan му се дадени по ПП. :)

50+ Членови за два дена, од 3 поста во форуми. Без реклами, без affilate линкови. Што и не е малку. Е сега активни веб страни сеуште незнам дали има но пак веб страните ретко се прават за 1 ден.

Различните форуми, различно го прифатија... Си остана само D песимиста.
Фала за критиката! Ке ја сфатам сериозно.

D

Администратор
31 март 2007
3.798
3.741
www.iwmnetwork.com
50+ Членови за два дена, од 3 поста во форуми. Без реклами, без affilate линкови. Што и не е малку. Е сега активни веб страни сеуште незнам дали има но пак веб страните ретко се прават за 1 ден.

Различните форуми, различно го прифатија... Си остана само D песимиста.
Фала за критиката! Ке ја сфатам сериозно.

Не ми ја сфати поентата... нормално е луѓето да го искористуваат тоа што е бесплатно, па фала богу луѓе се... финтата беше ти сакаш бизнис од ова, таму не гледам јас потенцијал... се надевам дека грешам и дека ке ми докажеш погрешно.

И дистанцирај се од вакво покажување на факти и гордост во јавност кога почнуваш бизнис. Еден ден тоа што си го кажал, може да ти се врати... јас останувам на моите зборови... но како што реков, се надевам дека грешам. ;-)

Noe

Intern
23 ноември 2007
106
2
Како и да е, и да прави бизнис и да не прави бизнис негова идеја , браво момак камо вака како тебе да има повеке македончиња што ке даваат бесплатен хостинг.

NoLander

Intern
11 ноември 2007
216
15
Како и да е, и да прави бизнис и да не прави бизнис негова идеја , браво момак камо вака како тебе да има повеке македончиња што ке даваат бесплатен хостинг.

Абе многу луге живеат од бесплатен хостинг погледни го гоогле секоја услуга е безплатна или јаху

Noe

Intern
23 ноември 2007
106
2
неможеш да споредуваш yahoo i google со бесплатен хостинг мешаш баби и жаби

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн администрација

Статистика