12345*
Gaining Experience
- 14 јануари 2021
- 159
- 60
Да сега видов може клуч на тематаНе сум во тек, ама пишува „ОД“ 3000 денари. Да не се работи за постари уреди, а за поновите да биде 100 евра?
Не ми се верува фејк батерии да имаат, сепак се премиум препродавач.
ЕДИТ: скриншот од нивниот сајт:
Здраво Сакам да прашам дали имате менувано батерија на вашиот ајфон во istyle. Сакам да сменам батерија, но не сум сигурен дали е оргинална батеријата. Во istyle цена е 3000 денари, а во apple store цена 100€.
сепак се премиум препродавач.
Колку ти наплатија? Исто за 11 ме интересира.100% e original baterijata - jas menuvav vo Noemvri na iPhone 11
mn tocno kazanoBaterija se menuva vo istyle. Ne se lazi so gluposti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Se gledaДали се гледа battery health на нова батерија од ајстајл? Знам дека малку се терсене новите телефони, софтверски телефонот е врзан со батеријата и при замена дури и батеријата да е оригинал, телефонот не ја препознаваПогледнете го атачментот 124719
Колку ти наплатија? Исто за 11 ме интересира.
Дали знаеш кој се добри батерии од алиекспрес... Не ми се исплаќа да дадам 100 евра за телефон кој е 5 години стар и повеќе нема да има update.. ќе го користам уште некое време... Battery healt има 75%, но можам да кажам дека со толку battery healt јас можам да го користам околу 6 часа... На него имам поврано iwatch... Но сепак сакам со време да си обезбедам нова батеријаима батерии со 20-30% поголем капацитет и подобра хемија од оригиналните за пола пари, истражете малце. Со тестови со сфе, ама не е оригинална ипхоне
Треба да гуглаш малце по форуми и видеа, пријател пред една година за 35 долари купи батерија која денес сеуште има повеќе капацитет од фабричката кога била новаДали знаеш кој се добри батерии од алиекспрес... Не ми се исплаќа да дадам 100 евра за телефон кој е 5 години стар и повеќе нема да има update.. ќе го користам уште некое време... Battery healt има 75%, но можам да кажам дека со толку battery healt јас можам да го користам околу 6 часа... На него имам поврано iwatch... Но сепак сакам со време да си обезбедам нова батерија
Дали знаеш кој бренд купил твојот пријател?Треба да гуглаш малце по форуми и видеа, пријател пред една година за 35 долари купи батерија која денес сеуште има повеќе капацитет од фабричката кога била нова
Батерии ретко поминуваат на царина, нели важеа како експлозивен материјал. Така да тешко дека ќе можеш да нарачаш батерија од али.Дали знаеш кој се добри батерии од алиекспрес... Не ми се исплаќа да дадам 100 евра за телефон кој е 5 години стар и повеќе нема да има update.. ќе го користам уште некое време... Battery healt има 75%, но можам да кажам дека со толку battery healt јас можам да го користам околу 6 часа... На него имам поврано iwatch... Но сепак сакам со време да си обезбедам нова батерија
Богами тешко, скоро невозможно.Така да тешко дека ќе можеш да нарачаш батерија од али.