ernesto
Intern
ernesto's setup
- Processor & Cooler
- Intel (R) Core (TM) i3-5005U CPU @ 2.00GHz
- Storage
- 1 TB
- RAM
- 4 GB
- Video card
- Intel
- Mouse
- Gembird
- OS
- Windows 10
Ми треба една ГОЛЕМА помош.
Сакам да научам малку повеќе (а незнам скоро ништо
) за изготвување на flash анимации и како истите да ги ставам на WEB страна или на БЛОГ.
Исто ме интересира со кои програми се прават flash анимации и како кога ке направм анимација да ја направам (ставам) во exe фајл.
Ако може некој нека ми помогне, дали некој од Вас има некаков туторијал или е-боок?
Оваа сакам да го научам не само за да ми користи за WEB страни, туку сакам и да направам flash анимација за текстови од бендови, па истата анимација да ја направам во exe фајл и потоа кога ке правам mp3 CD со одреден бенд да можам да ги ставам и текстови од сите песни а мислам дека со ова ке биде најдобро.
Се извинувам ако не е право место на форумов за оваа тема
Ако треба администраторите нека ја префрлат темата на право место.
Поздрав
Сакам да научам малку повеќе (а незнам скоро ништо
Исто ме интересира со кои програми се прават flash анимации и како кога ке направм анимација да ја направам (ставам) во exe фајл.
Ако може некој нека ми помогне, дали некој од Вас има некаков туторијал или е-боок?
Оваа сакам да го научам не само за да ми користи за WEB страни, туку сакам и да направам flash анимација за текстови од бендови, па истата анимација да ја направам во exe фајл и потоа кога ке правам mp3 CD со одреден бенд да можам да ги ставам и текстови од сите песни а мислам дека со ова ке биде најдобро.
Се извинувам ако не е право место на форумов за оваа тема
Ако треба администраторите нека ја префрлат темата на право место.
Поздрав