Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!
  • Хеј Гостин сакаш да отвориш нов оглас, но не можеш да го сториш тоа?
    Најверојатно си пропуштил дека е активиран нов сервис наречен ИТ Огласник Ѕирни го тука и ако сакаш да прочиташ повеќе, да дадеш некаква идеа, пофалба или критика за истиот куцни ни тука будно ја следиме темата и одговараме на вашите пораки.

Со почит,
    Вашиот ИТ.МК

Барам ефтин, мал, поратбилен лаптоп

Статус
Затворена за нови мислења.

Futurelakimens

Practice makes perfect
12 април 2017
1.914
1.253
Futurelakimens додаде нов оглас:

Барам ефтин, мал, поратбилен лаптоп - Проценка

Здраво, ми треба мал лаптоп, ќе биде користен за релативно мали таскови така да не ми е битно какви перформанси има. Битно е да биде здрав и да функционира.

Од процесори скоро се е прифатливо.

Рам да има барем 4GB.

Екран, 13" или помало.

Батерија: да држи некој саат барем

Оперативен систем не прави разлика, ќе си добие Linux секако.

Приоритет: ефтино

Видете го целиот оглас...

NanoCell

Gaining Experience
10 октомври 2011
403
481
Мислам дека добар избор би ти биле refurbished уреди кои може да се најдат на повеќе места, со оглед на тоа што цената е приоритет. Зависно од буџетот, можеби ќе најдеш и нешто со подобри перформанси. Добрата страна е што имаат гаранција 1 година мислам, така што не купуваш мачка во вреќа, плус генерално производите се серии со докажан квалитет најчесто и Windows лиценца.

Јас имам позитивно искуство низ годините со фиксни компјутери за моите, кои ги користат и после речиси 6-7 години, неколку монитори за мои потреби. (последниот земен од ccc makedonija)
Со оглед на тоа што не сум сигурен дали доколку пратам линкови ќе биде сметано како рекламирање на одредени компании, ќе го избегнам тоа и сигурен сум дека со пребарување на "refurbished компјутери", "користени компјутери" и слични термини ќе најдеш доста фирми.

Diablo

Gaining Experience
5 ноември 2014
83
152
@Dinamit барај го. Верувам дека Ќе ти понуди подобра понуда од другиве

Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика