- Ја почнал/а темата
Sasobt
Intern
- 12 ноември 2007
- 42
- 0
Prilicno dobra igra ama so problem ke se stigne do Jerusalem i tolku (error) pa ako znae nekoj nekoja informacija Super ako ne ke mu ja mislam 
i uste nesto ovaj Skullptura e 3GB za razlika od REPACK-RELOADED koj e nad 6GB? i ke brka rabota?
fixot na jerusalem se barasheNa skullptura site igri mu se EXTRA compresirani. Eve na primer Call of Duty 4 vo 2.5gb i igrata e super i nema nikakvi problemi. Mislam deka i ovaa Assassin's Creed iako e 3gb otpakuvana e ista kako i ostanatite (so fix na Jerusalem).![]()
da ja probas prince of persia i da vidis kolku e dobra(zverska).:bravo:@duleMK - fala za sovetot. Ke ja daunloadiram od mininova. Ima dosta aktivni i ke odi brzo. A igrata za mene e nesto posebno. Nemam igrano takva (iako nemam mnogu igri igrano), no dobra e! A ke ja probam i pric od persija.
Грешка, воглавно од играта сум разочаран.Assassin's creed e daleku podobra od Prince of Persia. I vo grafika, i vo prikazna, i vo gejmplej, vo se. Bidejki imam 10gb limit, simnav edna assassin's creed verzija 2.4gb ama sto ke vidam, taa samo na ruski bila. Ipak se mucev i ja razbrav prikaznata i igrata ja zavrsiv uspesno.![]()
zatoa rekov deka prince of persia e mnogu podobra a najvise vo prikaznata.Грешка, воглавно од играта сум разочаран.
1. Која приказна???, не знаете што е приказна изгледа у игра.
2. Многу лесно се управува само држи 3 копчиња и сам скока каде сакаш, а и тепањето не е баш којзнае што.
3. Најмногу од се е претерано монотона!!!, така да и таа приказна што ја има се губи при играње. Тука би додал дека играва има супер графика движења(можеле да ги направат по тешки само), супер градови со многу детали кој за жал не се искористени како што треба каде е искористено многу време на програмирање и дизајнирање во ветер.