RaizoMugen
Intern
- 17 април 2007
- 103
- 1
NE mozae da se poveriva deka Sony padna na najniskoto nivo ( dosega nikogas ne go napravile ) , ke se bori so konkurencijata po pat na snizuvanje na cenata .... Modelot koj ima HDD od 60GB ke poevtini za celi 100 $ ( ili eden benjamin
) a noviot model koj ke ima HDD od 80 gb ( sega za sega e dostapen samo vo Korea i toa juzna ) ke ja zadrzi veke poznatat cena od 599$ ( ovoj model ke doagja so Motostorm vo paket koja se prodava za 60 eura ).
E sega dali e ova posleden obid da se primamat malku te ostanati milioni koj seuste ne se odlucile koja konzola ke ja kupat ili vrela samarcina( slakanica ) na onie verni PS fanovi niz cel svet sto cekaa so denovi vo redici naredeni ko drvenici ( ukradeno od mak rap pesna ). Velam slakanica zatoa sto site tie dadoa eden kup na pari da go imaat PS 3 prvi ( ajde toa ke go smetame za cepaza ) no ne samo toa tuku mu pruzija na Sony podrska vo momentite koga mu bese najtesko da ne recam uzasno
( kasneja so PS 3 ko mentalni i go izvadija so 6 najglupi igri na svet ) Bas me interesira vaseto milslenje za ovoj poteg na Sony koj mozam slobodno da priznaam ijako dolgo vreme spekuliran nikoj ne go svati seriozno 
E sega dali e ova posleden obid da se primamat malku te ostanati milioni koj seuste ne se odlucile koja konzola ke ja kupat ili vrela samarcina( slakanica ) na onie verni PS fanovi niz cel svet sto cekaa so denovi vo redici naredeni ko drvenici ( ukradeno od mak rap pesna ). Velam slakanica zatoa sto site tie dadoa eden kup na pari da go imaat PS 3 prvi ( ajde toa ke go smetame za cepaza ) no ne samo toa tuku mu pruzija na Sony podrska vo momentite koga mu bese najtesko da ne recam uzasno