Погледнете го атачментот 90741 Почнува новата сезона на IPhone 12 vs Note 20 Ultra vs Pixel.
и Ipad AirTime flies. пишува на поканата.
Најверојатно ќе биде само за Apple Watch.
колку што знам во македонија нема оператор што нуди есим за жалМоже iphone 11 pro да работи на Телеком и на А1 со две картички или есим?
Можат телеком есим?
Користи некој на две мрежи ајфон 11 про или макс?
Под услов да е отклучен ајфонот нормално.
Zboram za konektiran. Eve zboram na takov. Ke mora da se javam da prasam vo telekom, ama СЕ СОМНЕВАМ дека ќе знае некој од таму да ми одговори.Користи Apple Watch ама не 4g едиција и неконектиран на мрежа.
Освен ако не дозволиле такво нешто годинава... порано знам не можеше да имаш еСим.
Zboram za konektiran. Eve zboram na takov. Ke mora da se javam da prasam vo telekom, ama СЕ СОМНЕВАМ дека ќе знае некој од таму да ми одговори.
Гледав ривју на Линус на некој Самсунг телефон и збореше како face unlock со оглед на носењето маски е сеа проблем. Али Самсунгот има некој не толку добар ултрасоничен фингерпринт сензор, но сепак има алтернатива.
Ме интересира на ајфониве каква е ситуацијата? Има нешто као iris unlock или дури и со маска препознава?
Тоа Ирис Унлок е најголем гимик, дури и Самсунг го знае ова и го укина во С10 мислам.Гледав ривју на Линус на некој Самсунг телефон и збореше како face unlock со оглед на носењето маски е сеа проблем. Али Самсунгот има некој не толку добар ултрасоничен фингерпринт сензор, но сепак има алтернатива.
Ме интересира на ајфониве каква е ситуацијата? Има нешто као iris unlock или дури и со маска препознава?
Гледав ривју на Линус на некој Самсунг телефон и збореше како face unlock со оглед на носењето маски е сеа проблем. Али Самсунгот има некој не толку добар ултрасоничен фингерпринт сензор, но сепак има алтернатива.
Тоа Ирис Унлок е најголем гимик, дури и Самсунг го знае ова и го укина во С10 мислам.
Друже еве ти си најголем корисник на Самсунг кажи колку пати си го користел Ирисот во споредба со Фејс Унлок?Знаете вие што е гимик.....
Друже еве ти си најголем корисник на Самсунг кажи колку пати си го користел Ирисот во споредба со Фејс Унлок?
Никако за жал засега,ке воведат можда есим кај и да е.Информација од телеком, немаат eSIM сеуште.
Како да се употребува Iphone 11 Pro на Телеком и А1 истпвремено идеја?
Еве го бе. Две картички собира сим трејот. Една врз друга стојат. Работи на 2 мрежи!!!Никако за жал засега,ке воведат можда есим кај и да е.
Sent from my GM1910 using Tapatalk
Еве го бе. Две картички собира сим трејот. Една врз друга стојат. Работи на 2 мрежи!!!
Значи оваа верзија и анлокд си работи на две мрежи.
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
SSD 2,5" 240GB MSI SPATIUM S270 S78-440N070-P83
3.650,00 ден
PROJECTOR LASER LED EXTRALINK ASTRONAUT - GWIAZD 03
890,00 ден
NET INJECTOR CUDY POE48, POE+/POE, 2x10/100/1000Mbps, 18W, POE48-18W
690,00 ден
PUMPA EXTRALINK BICYCLE AND CAR w/pressure Gauge
890,00 ден
PSU 850W CORSAIR RM850E 80 PLUS GOLD ATX 3.1& PCIe5.1 FULL MODULAR, BLACK, CP-9020296-EU
8.410,00 ден