Futurelakimens
user
- 12 април 2017
- 1.918
- 1.259
Зошто не од мобилара? види прашај ги Мобиком ако можат да ти го набават белНекој дали знае каде може да се набави ајфон се 2 бел ама да не е од мобилара. Во операторите нема, а во Нептун и Ајсатјл има само црни
Ваши предлози за Ајфон 8
Камера ?
Перформанси ?
Прашав не можат.Зошто не од мобилара? види прашај ги Мобиком ако можат да ти го набават бел
Најдобро почекај да ги отворат границите и сигурно тогаш мобиком ќе ти го донесатПрашав не можат.
Не од мобилара бидејќи во мојот град има една, незнаат дали ќе ми го набават.
А последен пат кога нарачав со достава од елипсо телефонот имаше колку еден пиксел долга жолта линија и едвај успеав да го заменам
Ваши предлози за Ајфон 8
Камера ?
Перформанси ?
Или ќе земам црн од НептунНајдобро почекај да ги отворат границите и сигурно тогаш мобиком ќе ти го донесат
Гледав на MOBITECHНов, стар?
ceeena?
Јас од Мобиком го зедов пред околу 4-5 месеци ги носат од Грција ,европски со интернационална гаранција презадоволенЗдраво,
Дали би препорачале купување iphone 11 од istyle или од некоја од мобилариве (која?), со оглед на тоа дека 10к е разлика во цена?
Мобиком ти го даваат со целофан неотпакувамНемам искуство со мобиларите, до сега користев Iphone6 купен од istyle пред 4 години. мобиларите секогаш ми биле сумњиви, ама ако може да се скрати трошок, а да не се добие фејк производ, отпакуван, неевропско подрачје итн, би пробал и со мобилара. Ми ги збореа Ледиком, Мобеликс и битолската Мобиком, ама шубе ми е преку такви препродавачи, затоа барам искуства со нив.
Серискиот број провери го и то е тоНемам искуство со мобиларите, до сега користев Iphone6 купен од istyle пред 4 години. мобиларите секогаш ми биле сумњиви, ама ако може да се скрати трошок, а да не се добие фејк производ, отпакуван, неевропско подрачје итн, би пробал и со мобилара. Ми ги збореа Ледиком, Мобеликс и битолската Мобиком, ама шубе ми е преку такви препродавачи, затоа барам искуства со нив.
Здраво на сите. Ми треба совет од Вас за купување нов Iphone. Во игра се само новиот SE 2020 пошто навикнат сум на Home button, досега користев 7+ но никако неможам да се навикнам на големината пошто порано имав 5, 5s и 6s. Еден другар донел од Германија Iphone 8 и го дава за 300 евра нов неотпакуван со интернационална гаранција. Моето прашање е дали да скратам на трошоци и да го земам 8-ката или да соберам уште некој денар за SE? Која би била подобра опција. Инаку сум просечен корисник и не ми се толку битни камера, резолуција на екран и сите други работи по кои се споредуваат телефоните. Благодрам однапред.
Sent from my iPhone using Tapatalk
По тоа што сум го видел 8-ката е исто со СЕ 2020. Да, има послаб процесор ама нема да ти направи никаква разлика.
PSU 750W CORSAIR RM750x MODULAR 80 PLUS GOLD, ATX 3.1& PCIe5.1, BLACK, CP-9020285-EU
9.120,00 ден
GAMING CHAIR NEXT LEVEL RACING F-GT PRO Cockpit, 150kg, BLACK, NLR-R003
78.600,00 ден
BACKPACK HAMA GENUA BACKPACK BLACK capacity 14L (15,6" LAPTOP), 216597
800,00 ден
GAME PLAYSTATION 5 DUALSENSE WIRELESS CONTROLLER Nova Pink
4.890,00 ден
KEYBOARD WIRED USB GEMBIRD SLIM KEYS, Black, KB-MCH-05
480,00 ден
HEADPHONES STAND FragON A1 Black FGLHH22BKWTOWER1K
830,00 ден