Џабе ќе дискутираме за тоа, греота е за ајстајл. Исто како да споредуваме Порше Македонија со "Afto Servis Joco Zmajot" у некој подрум.Да толку е.
Не само што ќе биде како нов телефонот, туку исклучително важно е дали ќе стават лепак под неа (за да не се шета внатре) и дали ќе стават лепак на дисплејот.
Од досегашно искуство со мобилари (најспомнуваните тука), после кратко време дисплејот почнува да се одвојува од рамката, влегува прашина и при превземање го добиваш телефонот со ластичиња околу него иако постојат уреди кои го држат екранот притиснат на рамката додека не се исуши лепакот (секако ако има).
Џабе ќе дискутираме за тоа, греота е за ајстајл. Исто како да споредуваме Порше Македонија со "Afto Servis Joco Zmajot" у некој подрум.
Нема.Znaci nema kvalitetno i poeftino resenie osven 6.000 vo iStyle :/
Од тука ги извади? Sign in - Google AccountsДали некој има префрлано слики/видеа од Google Photоs на iCloud?
Ако може да споделите на кој начин сте го направиле тоа, пуштив експорт да ми прави од google, еве после два дена нема уште ништо а се премногу фајлови за да ги копирам рачно.
Да, ама еве ништо нема уште.Од тука ги извади? Sign in - Google Accounts
Кај мене му требаше 1 саат за сите слики.
Има некој бенефит со 16.2 или е полошо?Пристигна 16.2 апдејт. Има исто така и carier update 53.0.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Има некои нови багчиња шо ме нервираат.Има некој бенефит со 16.2 или е полошо?![]()
Има некој бенефит со 16.2 или е полошо?![]()
Има ситни багови да. Батеријата сметам дека сеуште не е добра, треба уште доста пеглање. Највеќе што ме нервира е што многу пати морам да го допрам екранот 2,3 пати и дури по секунда+ до нење ке светне екранот.
Sent from my iPhone using Tapatalk
И на 11 ПМ немам никакви проблеми, само едно подобрување ми “падна во очи” кога пробувам да вртам некој број телефонот додека го ставам на уво веќе врти, тоа не било до сега![]()
Само го подобрува квалитетот, не го убрзува повикот.Тоа е ваљда ради VoLTE-то.
Само го подобрува квалитетот, не го убрзува повикот.![]()