Трпение.
Трпение.
Да бе, чудна работа, една ми е стигната и недела и пол стои демек испорачана за во сандаче, а другата од 17ти е Macedonia, Arrived at facility. Следно треба да покаже "Скопје, во пошта" ама нема абер.Чудно ама некако некои од праткиве испратени од Латвија почнаа мистериозно да исчезнуваат Ако веќе ти стигнала некоја од истата тура испратена истата минута од Латвија кон МК според тракингот, тешко дека ќе ги добиеш
Оваа 102,5% е изгубенаИ трпението не се трпи. Не знам колку тури после оваа се стигнати, вклучувајќи и друга пратка од истата тура.Погледнете го атачментот 106585
Дадоа, не беше нешто скапо. Чекањето е проблем, додека нарачаш повторно отиде пола година.Оваа 102,5% е изгубена
Ти бапнаа рифундче?
Не се однесуваше на чекањето да стигне овој производ, на чекањето да стигне другиот што ќе го нарачаш.Ако рефундирале тогаш не гледам зошто би чекал да стигне, отпиши го од листата на чекање.
Ај сега да частиш.Има надеж за праткава?
Од крај на Август нарачана е.
Абер нема..
И уште 2 други абер немаат.Погледнете го атачментот 106485
Честам!!Ај сега да частиш.
Јас имав нарачка од USA, од 30 јули 2020 која не стигна, па ми пратија нова. И таа не стигна. И конечно се појавија двете негде октомври 2021, после година и пар месеци. Кај се акале, што правеле, кај дремеле, појма немам.Честам!!
не очекував да стигне..
Искрено долги години купувам од интернет од секаде и не ми имало закаснато пратка повеќе од 50 дена.
Ќе видиме. Ако почнам да д'ткам, да забегувам, да пишувам неповрзани реченици, да знаеш дека бил изминат
Без гајле, американците прават да трае.Ќе видиме. Ако почнам да д'ткам, да забегувам, да пишувам неповрзани реченици, да знаеш дека бил изминат![]()
Имаше кога нарачав. Да откажувам, да си чекам да се откаже автоматски или да прати лажен тракинг?Тоа што нема ни цар не јаде. ј/к
Имат право на вакво нешто.
Почекај уште малце, ништо чудно да каже дека добил залиха ако отидеш cancel.Имаше кога нарачав. Да откажувам или да си чекам?
Мене ем ми стигна известување за рефунд и од поддршка ми пишаа исто, а продавачот го пуштил ССД-то.Јас после грешна нарачка стиснав cancel order и кинезот после два дена ја пратил. Сега ќе им досаѓамнешто ситно беше 10 долари.
Ситно е да ги замарам. Во секој случај има начин да ескивира. Ќе чекам да видам што ќе направи.Почекај уште малце, ништо чудно да каже дека добил залиха ако отидеш cancel.
Или ај исконтактирај техничка поддршка. За да збориш со вистински човек, пиши payment, па одбери wallet и на крај others. Овој процес два пати направи го, за да ти покаже chat with an agent.
Па што знам, ако ја откажеш побрзо ќе си ги вратиш парите, јас би чекал до крајниот рок за испраќање, доколку не ти ја прати во предвидениот рок, системот сам ја откажува пратката и ти ги враќа автоматски парите.Имаше кога нарачав. Да откажувам, да си чекам да се откаже автоматски или да прати лажен тракинг?