Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Ако имаш проблем со најава или регистрација на IT.mk, побарај го решението тука!

Alat za graficka

Статус
Затворена за нови мислења.

Klaus

hello world
17 мај 2014
52
20
Vo tvojot frizider
абе не е баш така... опремата не работи сама... треба знаење и искуство за да грешиш помалце, вака бараш игла у сено....
тоа е тоа човек со ми е смачено од барање тука ме погоди
Мислењето е автоматски споено:

и викаш не знаеш Англиски...

со англиски се справувам некако едино ако не ми се јасни некои зборови ќе ти пишам на пораки на акаунт на кој граматички дел се делат
абе не е баш така... опремата не работи сама... треба знаење и искуство за да грешиш помалце, вака бараш игла у сено....

Последна промена:

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.286
5.258
Скопје
hackitfree.github.io
Друже @Klaus , за тебе нашиот народ измислил една убава поговорка. Ем шуто, ем боде.

Единствената порака што ти ја упатувам е: подалеку од струја, ќе изгориш млад и зелен.
1698272163807.png

Штом сам на себе почна да си реплицира ... :whistle:

Sparkplug folf

hello world
5 јануари 2021
360
278
изгориш млад и зелен.
Нема шанса брат, јаки сме ние од македонијава не гориме толку лесно. Другар бутна лед диода у штекер да се направи интересен. Малку го затресе, малку (многу) поцрне ѕидот. Си доби и јака фризура, но родителите парче го направија кога си дојдоа дома. Се разбира не по глава за да не му ја расипат фризурата за да може да фаќа женски оти бербер таква не прави.

Морал на приказната: Кога многу луѓе ти викаат не, не биди тежок инает.
Пример: еве мене ми текнало да учам германски и сите ми викаат немој тежок е не е ко англискиот. Јас фино лепо на игнор и после јако заглавувам појако од некој со голф у бандера.
Повеќето од нас го работиме ова од љубов/хоби/забава и разонода. Ако сакаш да правиш нешто од овој размер прво треба со љубов или да те интересира. А за јазиците, англиски е најпраспространет и најлесен за учење. И внимаваме(повеќето од времето) на безбедноста, не чукаме на портите од рајот бидејќи сеуште сме млади за тоа.

Те молам свати го ова како конструктивна критика. Членовите ти мислат само добро и те поштедуваат од повреди со лемилица (да, јако болат). Ме фатило струја и од напојувања за лед траки/пц(да отворив и фатив нешто што не треба и видов колку е саат).
Секој има свое искуство од кое научиле што не треба и затоа те советуваат да не ја правиш истата грешка што тие ја направиле.
Несреќи се случуваат и може лемилица и куќа да ти запали така да те спасуваат максимално. Незнаење + струја = порано запознавање на братот Исус оти не се сите ксметлии. Ако сакаш да продолжиш да бидеш зелен и незрел, слободно повели но сите те предупредивме така да ако се случи беља нема лутиш. Бог нека ти е на помош. Уште еднаш без навреда, да нé болеше Столе ќе ти дадевме што ти требаше, ќе дадеше пари за џабе, ќе им направеше бизнис и ќе те оставевме да се деси некоја беља.

Последна промена:

Sparkplug folf

hello world
5 јануари 2021
360
278
Ja ne te sfativ a pa kamoli Klaus.
Се извинувам за неразбирливоста, еве тлдр: Да не фаќа струја во никој случај за негово добро, парите за џабе ќе ги даде и може беља да се деси дома или да се повреди. Наведов пример за инает и повреди кои може да се случат од лемење/отварање електроника. Мора да сфати дека ние не му викаме за лошо оти ако му викавме за лошо ќе го оставевме да се деси некоја беља. Ако сака да продолжи да се прави незрел и тврдоглав може да го запознае братот Исус. Па сега нека прави како мисли. Упорнпста е во многу случаеви добра карактеристика но во овој случај ич. Ако сака да се гори по рацете/уништи облека(не се леми со облека што се шета и треба да е дебела ако ти падне лемилилицата во скут да имаш време да реагираш)/ја запали куќата. После да не биде абе знаиш тие ми кажаа вака и вака и се деси беља. Би го замолил членот ова да го свати како конструктивна критика, поздрав.

Daniel86

poweruser
28 мај 2013
4.284
11.778
Скопје, Карпош 1
www.facebook.com
Daniel86's setup  
Processor & Cooler
i5 11400 & Deepcool AK620
Motherboard
Gigabyte Z590 UD AC
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 500GB & Samsung 980 PRO NVMe 1TB & WD Blue WD10EZEX 1TB
PSU
Asus Rog Strix 850W
RAM
2X 16GB DDR4 3200MHz Kingston Fury Beast CL16 RGB
Video card
Intel UHD730 & Asus RX5700XT OC 6GB
Case
Deepcool Tesseract SW Black/Blue
Mouse
MX Master 3
Keyboard
Aula Moon Slasher
Audio
Kenwood KRF-V5020 + Kenwood LS76
Monitor
Asus TUF Gaming VG27AQ3A
OS
Windows 11 Pro

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.286
5.258
Скопје
hackitfree.github.io
Ма браво! Имаш волја и елан како Коста Бургов.
Их ме натера да го изгуглам.
А јака воља има - прерипува и цигара и фолија - право на игла иде :ROFLMAO:

au-sine-ti-se-bodes.gif

Sparkplug folf

hello world
5 јануари 2021
360
278
folf How many amps can kill someone?
верувај сега на гоогле или на овие коментари
Брат изгледа сакаш да те боле, може стуен удар да предизвика застој на срце. На твоја штета, имај некој у близина да викне брза помош. Имам впечаток дека не се грижиш за себе. Ако си пребарап и ти излегло нешто не значи дека е точно, треба малку логика.

Klaus

hello world
17 мај 2014
52
20
Vo tvojot frizider
ќе а сменам малце темата на коментар пане кажа добро,за документи на гоогле а јас пишав на форум (linustechtips) кажано е дека создавачот или производителот на шематики одлучува дали ќе бидат шематиките за пари или за без јавно тоа јас размислувам со малце смисла дека мисли на (google)

Nikola100

poweruser
30 септември 2019
5.286
5.258
Скопје
hackitfree.github.io
ќе а сменам малце темата на коментар пане кажа добро,за документи на гоогле а јас пишав на форум (linustechtips) кажано е дека создавачот или производителот на шематики одлучува дали ќе бидат шематиките за пари или за без јавно тоа јас размислувам со малце смисла дека мисли на (google)
Земи шематики и навлечи гумени патики - зошто знаеш што рековме за струјата :cautious:
И не го пишуј Пане со мала буква -знаеш ли каков Дис си му удрил со тоа ? Тежок дисриспект !

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.032
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

JasSum

poweruser
8 мај 2007
2.624
3.176
со оглед на користењето на интерпункциски знаци и немањето на структра на речениците немај гајле ништо не ти може струјата и не се замарај кој што ти пишал тука сите се дојдени оти не клецаат дома еве и @gOJDO го нема да праша за клецање што правиме а и @Fatal1ty_ го нема со бичкијата да сече отиден е форумов ништо нема да научиш тука само си го трошиш времето а до сега ќе одлемеше и залемеше сите делови од графичката и на овие што ти мрчат ќе им го земеше лебот оти за тоа ти мрчат за да не си им конкуренција ај сега морам да одам

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.032
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

gOJDO

sensei
23 јануари 2008
11.065
19.032
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
Motherboard
Storage
PSU
RAM
Video card
Case
Mouse
Keyboard
Audio
Monitor
Статус
Затворена за нови мислења.

Последни теми

Последни огласи

На врв Дно