Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

Ај здраво

Статус
Затворена за нови мислења.

SapunK

Gaining Experience
12 септември 2019
77
112
Скопје
Здраво на сите

На кратко за мене: работам неколку години како програмер на десктоп апликации, а последниве две години се приклучив и на мобилни и веб. Хардвер сум сакал од мал, ама еве дури последниве неколку години можам да си дозволам да си купувам делови и да ја надградувам машината.

Одамна отварам „купувам“ и „продавам“, ама еве решив малку и да комуницирам по коментари :) Терам 2 дена, интересен делува форумов. Ако има некој да даде некој совет слободно

Поздрав на сите

Fatal1ty_

Großmeister
28 февруари 2008
23.436
32.796
roka.mk
Добредојде.
Совет имам јас да ти дадам. Прочитај ги правилата на форумов да неаме проблеми :)
Здраво на сите

На кратко за мене: работам неколку години како програмер на десктоп апликации, а последниве две години се приклучив и на мобилни и веб. Хардвер сум сакал од мал, ама еве дури последниве неколку години можам да си дозволам да си купувам делови и да ја надградувам машината.

Одамна отварам „купувам“ и „продавам“, ама еве решив малку и да комуницирам по коментари :) Терам 2 дена, интересен делува форумов. Ако има некој да даде некој совет слободно

Поздрав на сите

gOJDO

Illuminator
23 јануари 2008
10.919
18.488
Skopje
www.insomnia.mk
gOJDO's setup  
Processor & Cooler
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Motherboard
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&#BGP5555PGBB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Storage
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#G5YY5PB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
PSU
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&GY!^:~7JJJJ??77777??JJY5PGB#&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
RAM
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@#5!: ..:^~~!7??JYYYYJJJJJJYYPG#&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Video card
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&5!. .^!?YPB&&@@@@@@@@@#B#@@@@@@@@@@&&&@@@@@@@@@@@@@@@@@
Case
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@&P7. :?5G#@@@@@&BGB@@@@@@@@PPP&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Mouse
@@@@@@@@@@@@@@@@@G7:.~. ^5@@@@@@@@&P5P#@@@@@@BPPG@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Keyboard
@@@@@@@@@@@@#&@@@@@@@@@@@@@@&BY7~^^!7YPGBBB#&&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Audio
@@@@@@@@@@@@@@#Y~~JG&@#Y^ .7G&@@@@@#PPPGB#BBP5PG&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Monitor
@@@@@@@@@@@@&PJ5#@@@@@@@@BY~. :75B&@@@&BGPPPPGB&@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Статус
Затворена за нови мислења.

Нови мислења

Последни Теми

Статистика

Теми
49.356
Мислења
1.010.202
Членови
36.676
Најнов член