А со премиер што правиме?Јас сум задоволен, стабилен и брз секако.
Отпички интернет е бундес лига.
Има ,ама само за фирми.. Плус само по двајца обУчени во пп и БТ па кутрите незна глата кај им е.Јас не сум задоволен затоа што во Прилеп само од A1 нема оптика а сите оператори дури и кабелските поседуваат оптика. Нешто ми се закочени посебно во Прилеп.
Епа тогаш приклучи се на Телекабел или на Телеком/Кабелнет ако имаат покривање со оптика кај тебе. Низ Прилеп претежно има кабелска од А1, Кабелнет, оптика од Телекабел и бакар/оптика од Телеком.Јас не сум задоволен затоа што во Прилеп само од A1 нема оптика а сите оператори дури и кабелските поседуваат оптика. Нешто ми се закочени посебно во Прилеп.
Во Штип и Тетово мислам дека имаат оптика.Ме интересира каде всушност нудат А1 оптика освен во Скопје?
Кај нас во Радовиш немаат воопшто оптика, само кабел. А телеком и телекабел го имаат покриено речиси цел град со оптика.
Prilep optika samo Tk, i KdsЕпа тогаш приклучи се на Телекабел или на Телеком/Кабелнет ако имаат покривање со оптика кај тебе. Низ Прилеп претежно има кабелска од А1, Кабелнет, оптика од Телекабел и бакар/оптика од Телеком.
Понуда за оптика во Прилеп:
Телекабел - 600 денари интернет 40/40Mbps, доплата од 100 ден. 80/80
1000 денари 150/150Mbps, со доплата од 100 денари 300/300 Mbps
Телевизијата на Телекабел е 650 ден.
Кабелнет - 1450 денари 100/100Mbps интернет и телевизија. 1850 денари 200/200Mbps и телевизија -2тв приклучоци имаш кај двата пакети.
Телеком -1500 денари 100/50Mbps и 2 магента ТВ боксови за телевизија.
А1 - 100/100 Mbps и 2тв - 1200 денари.
Vo sekoj slucaj e poevtino od Telekom, prasaj vo Telekabel em bez dogovor ti e ili vo Neotel. Kade mozat se slepaat preku Telekom tocno e ne razvivaat mreza bidejki imaat moznost preku Telekom no ima mnogu mesta kade imaat dobra DOCSIS i Opticka mreza.A1 немаат низ ск секаде а не подалеку . Еве за тафталиге ( интернат здравко цветковски ) немаат . Нудат оптика преку телеком да се рента ама плакаш 200/200 а добиваш 100/100 .
Kds.? ili druga?Dokolku si zainteresiran za opticki od Telco Investment Group pisi mi, prilepska firma ima optika vo 17 gradovi niz makedonija
Абе преку телекабел се Телко, им ја рентаат оптиката од Телекабел.Kds.? ili druga?
Oho...da da se sejkavam ....Абе преку телекабел се Телко, им ја рентаат оптиката од Телекабел.
Истите пакети се како Телекабел со +100 денари даваат рутер. Има пишувано на форумов Малинов за нивниот оптички интернет дека им оди преку Телекабел, изнајмена линија.
Да може, види на налепницата кои се броевите за страната за да пристапишЗдраво ми ставија оптика и ми ставија зте рутер мозе помос како да влезам во него да си сменам пасс на вифи?
Здраво ми ставија оптика и ми ставија зте рутер мозе помос како да влезам во него да си сменам пасс на вифи?