Стани премиум член и добиј попуст на 2000+ производи и куп други бенефити!
  • Важно
    Имате проблем со најава или регистрација на it.mk?
    Побарајте го решението на вашиот проблем ТУКА!

A1 operator problem so JSP bilet

greenline

Gaining Experience
19 мај 2012
177
52
Ко ке свртам 185 на валидатор у аутобус, добивам некој код за ерор и слична порака како онаа горе дека барањето не може да се исполни, што не е случај кога е активирана услугата, сум видел дека пишува Неважечки билет, ако не го доближиш телефонот ко што треба а си завртел 185.
Значи услугата не може да се активира не знам од која причина, ни тие од А1 сто агенти си немаат појма. Прашањето мое е дали некој имал ваков проблем и како да се реши?

ARMac

Epic
2 октомври 2010
9.361
12.284
Скопје
androgaming.com
Ко ке свртам 185 на валидатор у аутобус, добивам некој код за ерор и слична порака како онаа горе дека барањето не може да се исполни, што не е случај кога е активирана услугата, сум видел дека пишува Неважечки билет, ако не го доближиш телефонот ко што треба а си завртел 185.
Значи услугата не може да се активира не знам од која причина, ни тие од А1 сто агенти си немаат појма. Прашањето мое е дали некој имал ваков проблем и како да се реши?
од а1 имам само припејд број како резерва, со нив договор не потпишувам.

пробав нејќе

243106888309e6f14136379b44cf86c6.jpg

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

greenline

Gaining Experience
19 мај 2012
177
52
Да, само за пост пејд е, јас сум постпејд A1 Nova S тарифа, ма да тарифата мислам дека нема везе.
Океј фала ти у секој случај, ваљда ке јави некој друг од постпејд.
А искрено да ти кажам сега ми е криво шо не рааскинав договор у април со нив, почнаа да ме обвинуваат зашо сум ги оценил лошо у СМС анкетата.

Burazer

Баниран/a
29 јануари 2023
267
180
Тука
Само појстеид! Припеид кој ве шиша. Значи како у сите полиња и овие од аЈједан ве третираат како стока пред колење. Да почнат да даваат беспари услуга не одам кај оваа џукелска фирма.
Има една работа шо се вика достоинство. За жал тука многумина го немаат.
@greenline на здравје бричење уште 22-3 месеца.

greenline

Gaining Experience
19 мај 2012
177
52
Јебига, тоа е тоа, Од контакт центарот ке ми се јавеле да ми кажат деновиве во што бил пробленмот. Тој автобус веќе отиде.
Не користам многу јавен превоз иначе за неуслужноста и незаинтересираноста на агентите за проблемот ке се жалев у АЕК.
Никој не им бара беспари услуга или нешто слично, барам можност да им ја платам услугата, што не е овозможена за мене.
А ако почнат да даваат беспари услуга, тоа би било Априлили, иначе вака наплаќаат 15 ден ако плаќаш сметки кај нив на шалтер.

Нови мислења

Последни Теми

Онлајн членови

Статистика

Теми
48.809
Мислења
1.001.436
Членови
36.639
Најнов член
Dina M