Да. Има и кастом вредност да си внесеш за периодот, овие се преддефинираните.СЕРИОЗНО ИМА ВАКВО НЕШТО??? WTF??![]()
Offtopic: Jaс бев, и сакав да пишам во темата за маусите дека не ми се појави мене до сега проблемот, ама заборавив. Мило ми е што си го решил проблемот, супер е маусчето.Иначе кој и да беше тој шо беше купил НАТЕК ГЕНЕСИС маус на кој му спомнав дека мојот периодично после sleep не работи дури не го извадам и ставам пак ресиверот, чисто да споделам дека се реши тоа после биос апдејт (нешо со усб и sleep проблем имаше во bios changelog). Така шо не било до маусот.
Offtopic: Jaс бев, и сакав да пишам во темата за маусите дека не ми се појави мене до сега проблемот, ама заборавив. Мило ми е што си го решил проблемот, супер е маусчето.
Незнам дали е пријавено али ако платиш со картичка и тој прозорецот го изгасиш пред да направи редирект на ит.мк не ја дава нарачката како комплетна.
Epa ti sakase da odis sam da si gi zemes vcera. Jas cekam isporaka sega, ima vozbuda pak dodeka stignat - imam za sto da ziveam.И сега шо да прајме... еве скоро 11 часот, ништо немам купено сеуште, дали одсега вака живееме? Нема возбуда вака, не е ок, не сум среќен.
Npp, fala sto mi go posveti 4000to mislenje. cheers.Fala ti bas te mislev
Ќе правите статистика колку се купил кој производ? Мислам дека немало до сега ваков попуст во Македонија.
Еве ти статистика: над 200 нарачки, над 285 продадени продукти и да имаше уште 14 премиум членства (1337) ќе бевме на 0.
Овој black friday + cyber monday воедно беше јавна благодарност за сите што го поддржуваат IT.mk со премиум членство.
Да билдам мислења малкуСо новото правило дека мислење не се брои ако е критикување и полемизирање со мене, технички на @TylerMkD му е 300-то мислење.![]()
Да билдам мислења малку
![]()
Get ready for Cyber...Wednesday? The deals keep coming, and shoppers aren't tired, analysts say
Macy's advertised "Cyber Week" and Jeep offers its Black Friday sales through the entire month.www.cnbc.com
Погледнете го атачментот 119756