windforce

  1. KalEl

    Проблем со графичка GIGABYTE GTX 760 WindForce 3X OC Rev. 2

    Здраво имам проблем со графичка карта GIGABYTE GTX 760 WindForce 3X OC Rev. 2 GV-N760OC-2GD, освен DVI портот што престана да работи и сега ја користам преку HDMI, неможам да пронајдам ништо нрисправно освен што MSI Afterburner како да не ја чита ич, чистена е нова термална со нови термални...
На врв Дно