видеа

  1. NecrotoX

    Ваши in-game видеа

    Слична тема на Ваши in-game фотографии, само што во оваа споделуваме видеа и кратки клипови. Пожелно е видеото да има некаква поента, дали тоа ќе биде некој момент, добра партија и слично. Наведете од која игра е видеото. Еве еден траги-комичен момент од Need For Speed Heat кај што другарот...
На врв Дно