spinfit

  1. Андреј

    SpinFit Eartips – Силиконски врвови

    Имам можеби околу 50 врвови од силикон и пена по дома. Секогаш кога ми треба добар пар, пробувам да се сетам кои ми биле комотни за да ги искористам. Тоа се најчесто оние од MH1C, но за жал не одговараат на секоја слушалка. Врвовите понекогаш го менуваат и звукот на слушалката. Сепак, битна е и...
На врв Дно