soldering

  1. nikigo

    Лемна станица Parkside plsd 48 a1

    На продажба е лемна станица Parkside plsd 48 а1. Брзо постигнува температура и добро работи, едниот шилест и едниот минус врв се скоро нови, комплетен е во кутија. Користена е за еден проект, сватив дека немам потреба и сега е вишок. слика цена 1500денари
  2. E

    Промена на конектри на матична

    Имам прашање за дали има некое место во Скопје кое знаете да прави Micro Soldering. Потребно ми е затоа што имам 2 конектори од матична плоча на iPod Classic кои треба да се заменат.
На врв Дно