смартфон

  1. N

    Препорака за смартфон

    Веќе 5 години го користам С6 едџ, и иако си врви сеуште супер, имам можност да добијам нов телефон. Па препорачајте ми нешто што има многу добра камера/добра батерија со буџет до 600евра. Благодарам
На врв Дно